Sijil Halal Shaklee

Sijil Halal Shaklee 2014


Sijil Halal Shaklee 2014 untuk rujukan pembaca dan pengguna Shaklee. Anda boleh dapatkan senarai Produk Shaklee yang disahkan halal menurut ISA, badan halal antarabangsa yang mendapat pengiktirafan JAKIM.Sijil Halal Shaklee 2014


Di bawah ini saya sediakan bukti menunjukkan Status Halal Produk Shakleeyang dikeluarkan oleh ISA (Islamic Services of America) disahkan mendapat pengesahan dan diperakui atau diiktiraf oleh JAKIM / Jabatan Kemajuan ISLAM Malaysia.Sijil Halal Shaklee 2014 – JAKIMDengan ini anda tidak perlu was-was atau ragu-ragu lagi dengan status halal produk Shaklee.

Di sini ija senaraikan semua Produk Shaklee yang mendapat status halal dalamSijil Halal Shaklee 2014 yang diperakui sah oleh JAKIM

Advanced Joint Health Tablet
Alfalfa
B-complex
Carotomax
Chewable C
Cinch Tea
Cinch Vanilla
Cinch Cafe Latte
Cinch Choc
CoQ Health Plus
ESP
DTX Complex
Garlic Complex
GLA Complex
HerbLax
Lecithin
Mealshakes
Nutriferon
Omega Guard
Ostematrix
Performance Drink
Pepperming Ginger Plus
Sustained Release Vita-C Plus
Vita-E Complex
Vita-Lea
Vita-Lea For Children
VIVIX
Zinc Complex

Sekiranya anda perasan Collagen Powder Shaklee tiada dalam list. Jangan risau kerana status halal Collagen Powder Shaklee sedang berada dalam proses pengesahan oleh pihak ISA dan Collagen Shaklee tiada mengandungi bahan dari haiwan kecuali sisik ikan merah (red snapper scale).

Selain dari RSS, kandungan Collagen Powder Shaklee adalah merupakan tumbuhan dan vitamin.

Sebarang persoalan dan pertanyaan, anda amat digalakkan untuk menghubungi Nor Azliza 0193036830

Kini anda boleh menggunakan produk Shaklee anda tanpa was-was. Kesemua produk Shaklee yang kami nyatakan di atas telah pun mendapat pengesahan Halal oleh ISA dan status tersebut diperakui sah oleh JAKIM.

Selamat menggunakan Shaklee tanpa was-was untuk mendapat manfaat kesihatan optimum dari Cara Pengambilan Vitamin Shaklee yang tepat.

Pastikan anda mendapatkan produk Shaklee anda dari Pengedar Shaklee yang berilmu dan berinformasi kerana Produk Shaklee perlu di ambil dengan cara makan yang betul untuk mendapatkan hasil yang berkesan.

Pastikan anda kongsikan maklumat ini bersama rakan anda yag lain untuk menjernihkan sebarang kekeliruan mengenaiStatus Halal Produk Shaklee.

Terima kasih


Ingin dapatkan SHAKLEE Anda:-
SMS / whatsApp : Nor Azliza 0193036830
Penghantaran Segera ( COD): Kelana Jaya, Damansara, Ara Damansara, Tropicana dan Kota Damansara
Pos Laju: Seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment