Wednesday, April 21, 2021

SET PUASA SHAKLEE

 








Jom berpuasa dengan SHAKLEE
KENAPA CARI YG JAUH
SINI KAN ADA
POS BOLEH, COD PUN BOLEH

BERMINAT????

WhatsApp sekarang:-
#pengedarSahShakleeAnda
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. #freegift menarik dan istimewa menanti anda!

#lulusKKM #pengedarshaklee #Damansara #KotaDamansara #AraDamansara #KelanaJaya #OneUtama #KayuAra #TropicanaSelatan #SeluruhMalaysia #Shaklee #ShakleeMalaysia #JualShaklee #ShakleeEffect #ShakleeMurah #testimoni #kanser #darahtinggi #diabetes #readystok #shopping #Shakleeonline #lecithinpromosi #vivix #cantik #kurus #sihat #putih

Continue Reading

Monday, February 1, 2021

IKAN SIAKAP MASAK KENGSOM

IKAN SIAKAP MASAK KENGSOM!



Bahan bahan:

1 ekor ikan siakap

1/2 biji nenas

Kangkung

2 batang serai - ketuk

1 biji limau nipis

Garam

Gula

Bahan kisar:

2 tangkai cili merah

8 tangkai cili padi

1 biji bawang besar - sederhana besar

6 ulas bawang putih

Sedikit belacan

1 inci kunyit hidup


Cara cara:

1. Masukkan bahan kisar dan air secukupnya ke dalam periuk. Masak hingga mendidih.

2.Masukkan nenas dan serai. Masak hingga mendidih seketika, sebelum dimasukkan ikan.

3.Setelah ikan masak, masukkan garam dan gula.

4.Tutup api dan masukkan kangkung kerana mahu kangkung yang masih rangup.

5.Masukkan perahan jus limau. Kacau rata. Sedia untuk dihidangkan.


Nota:

Masakan Thailand, mesti ada masam, manis dan pedas.

*** resepi asal dari blog azie kitchen. TQ



Continue Reading

Saturday, January 30, 2021

VITAMIN C SHAKLEE

VITAMIN C SHAKLEE TAHAN SEHINGGA 6BULAN?

Yes, kita rasa Vitamin C Shaklee ni la satu satunya Vitamin C yg superjimat tau! sebotol 180 tablets


Dengan VITA C SHAKLEE SUSTAINED RELEASE,

✅ sangat penting dalam membantu tingkatkan sistem imun tubuh badan 

✅ sangat efektif dalam mengawal pertumbuhan jerawat.

✅ pengambilan secara konsisten dapat memudarkan parut & mencerahkan serta melembutkan kulit.

✅ melambatkan proses penuaan (mengekalkan awet muda).

✅ membantu menyekat pigmentasi penyebab utama jeragat.

✅ membantu melindungi kulit dari sinaran UV matahari, secara tak langsung boleh mencegah sunburn tau 🥵


Buat pengertahuan semua... Vitamin C Shaklee abis Stok kat HQ...tpi korang jangan risau... dengan Kak Ija masih lagi ada stok ye. 






Untuk order , terus contact kita okay 💖

www.wasap.my/60193036830/NakVitaC

Continue Reading

TERIMA KASIH PWB ADAKAN BENGKEL BUNGA SABUN

Sambungan kisah hari tu ye.... macam mana kak Ija boleh terjebak dengan bunga sabun.....

Hari ni Kak Ija nak cerita pulak macam mana Kak Ija boleh belajar buat bunga sabun ni. Benda yang kita tak jangka sama sekali kan. 

Selepas Kak Ija dapat bunga sabun tu...... 2 minggu kemudian PWB (persatuan wanita berjaya) adakan bengkel bunga sabun dekat dewan rumah akak. Kehadiran adalah terhad. tak silap satu bengkel 30 peserta je. Kena daftar online. Akak tak nak lepaskan peluang.... akak terus daftarkan diri.

Bengkel ni dianjurkan oleh Adun Bandar Utama YB Jamaliah. Tujuan bengkel ni diadakan nak bantu suri rumah jana pendapatan dengan program-program yang mereka telah anjurkan. Setiap bengkel yang kita hadiri tak bayar pun. Semua disediakan PERCUMA. Jadi terpulang lah dengan kalian nak manfaatkan bagaimana dengan ilmu yang telah korang pelajari tu.

Ni sekitar Bengkel bunga sabun yang Kak Ija join setahun lepas. 

Alhamdulillah. 




Cikgu Bunga Sabun
























Continue Reading

Tuesday, January 5, 2021

MACAM MANA TERJEBAK DENGAN BUNGA SABUN

Hari ni tetiba mood berbunga-bunga nak cerita dengan korang semua macam mana Kak Ija boleh terjebak dengan bunga sabun ni....

Asalnya Kak Ija dapat bunga daripada sahabat Kak Ija sempena hari jadi je, tak silap tahun 2019. Setahun dah berlalu. Bunga pun masih ada lagi terletak elok.... bunga sabun yang Kak Ija dapat cantik sangat bau dia pun wangi.




Seronok sesangat bila dapat hadiah yang kita x pernah jangka kan. Terima kasih sahabat!




Masa Mula dapat bunga sabun ni kepala ligat duk fikir... macam mana sabun boleh jadi bunga ye🤔🤔🤔 diaorg kikis² ke nak bentukkannya jadi sekuntum bunga😒

HEBAT!!!

Masa otw balik KL.... bunga tu Kak Ija pegang je. Kak ija tgk satu persatu bunga tu. Tengok kejadian bunga tu macam mana. 

Sampaikan terdetik nak belajar macam mana buat bunga sabun ni...

Sebelum tido... boleh buka you tube lgi  baru tau depa buat bunga sabun macam mana☺☺😚

Tak pe..nanti kita sambung pulak... macam mana kak ija boleh belajar bunga sabun. Kat mana.. dengan siapa. Jom follow cerita kak ija ni😀


Continue Reading