Thursday, November 15, 2018

Testimoni YOUTH skin care Shaklee | Selamat Tinggal Jerawat



Beza kulit dulu Ngan sekarang

Tak tau nak ckp MCM mana bila kulit muka jadi gitu
Yg alami MCM kak Ija je blh rasakan
Sedih usah ckp lah
Keyakinan diri pun dah tiada

Bila kak Ija tau Shaklee keluarkan SET PENCUCI MUKA YOUTH , Kak Ija rasa teruja .. nak mencuba... Nak guna... Nak try...... Sebab kak Ija tau Shaklee produk dia x pernah menghampakan kak Ija......bahannya dah tentu selamat bukan Dr PRODUK TIMBANG KILO....Sebelum mereka keluarkan mereka akan buat kajian terperinci

Alhamdulillah... Ni lah hasil...

Bezakan...




YOUTH SKIN CARE Shaklee Sesuai UTK semua jenis kulit

Diperbuat daripada Bahan yang Selamat dan Berasaskan Botani
Antara bahan utama dalam Shaklee Youth Skin Care ialah

MUSCADINE GRAPE

Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses patent melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin.



LOTUS JAPONICUS

YOUTH Complex yang dalam proses paten, digabungkan dengan Lotus Japonicus, mengaktifkan protein. Youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin. YOUTH Complex dihasilkan bersama dengan Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis Fruit Extract, yang membekalkan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit anda secara berstruktur.



APPLE STEM CELL EXTRACT

Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract mengaktifkan dan mempercepat pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda. Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit anda kelihatan lebih berseri dan lembut, lebih lama.



SCHISANDRA CHINENSIS FRUIT EXTRACT

Secara tradisionalnya, herba ini digunakan di China, Jepun dan Korea untuk melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit, Schisandra Chinensis Fruit Extract menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan



VITAL REPAIR+® COMPLEX

Vital Repair Complex+® yang mempunyai pelbagai paten memberikan nutrien anti oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.

Tinggalkan produk timbang kilo.....dptkan set skin care yg dijamin selamat UTK kulit muka anda



Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:

Pengedar Shaklee ( SID : 927880 )

Call/sms : 019-3036830
www.wasap.my/60193036830
FB: Azliza Sahin
www.azlizasahin.com

Cash on delivery ➡️
Damansara, Kelana Jaya, Kota Damansara, Ara DAMANSARA, One Utama, Shah Alam, Subang bestari, Pantai Dalam & Petaling Jaya
Location: Blok D Apartment Permai 6, Jalan Tropicana Selatan, 47301 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
Next
This is the most recent post.
Older Post

0 comments:

Post a Comment