Thursday, November 15, 2018

Testimoni YOUTH skin care Shaklee | Selamat Tinggal Jerawat



Beza kulit dulu Ngan sekarang

Tak tau nak ckp MCM mana bila kulit muka jadi gitu
Yg alami MCM kak Ija je blh rasakan
Sedih usah ckp lah
Keyakinan diri pun dah tiada

Bila kak Ija tau Shaklee keluarkan SET PENCUCI MUKA YOUTH , Kak Ija rasa teruja .. nak mencuba... Nak guna... Nak try...... Sebab kak Ija tau Shaklee produk dia x pernah menghampakan kak Ija......bahannya dah tentu selamat bukan Dr PRODUK TIMBANG KILO....Sebelum mereka keluarkan mereka akan buat kajian terperinci

Alhamdulillah... Ni lah hasil...

Bezakan...




YOUTH SKIN CARE Shaklee Sesuai UTK semua jenis kulit

Diperbuat daripada Bahan yang Selamat dan Berasaskan Botani
Antara bahan utama dalam Shaklee Youth Skin Care ialah

MUSCADINE GRAPE

Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses patent melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin.



LOTUS JAPONICUS

YOUTH Complex yang dalam proses paten, digabungkan dengan Lotus Japonicus, mengaktifkan protein. Youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin. YOUTH Complex dihasilkan bersama dengan Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis Fruit Extract, yang membekalkan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit anda secara berstruktur.



APPLE STEM CELL EXTRACT

Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract mengaktifkan dan mempercepat pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda. Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit anda kelihatan lebih berseri dan lembut, lebih lama.



SCHISANDRA CHINENSIS FRUIT EXTRACT

Secara tradisionalnya, herba ini digunakan di China, Jepun dan Korea untuk melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit, Schisandra Chinensis Fruit Extract menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan



VITAL REPAIR+® COMPLEX

Vital Repair Complex+® yang mempunyai pelbagai paten memberikan nutrien anti oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.

Tinggalkan produk timbang kilo.....dptkan set skin care yg dijamin selamat UTK kulit muka anda



Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:

Pengedar Shaklee ( SID : 927880 )

Call/sms : 019-3036830
www.wasap.my/60193036830
FB: Azliza Sahin
www.azlizasahin.com

Cash on delivery ➡️
Damansara, Kelana Jaya, Kota Damansara, Ara DAMANSARA, One Utama, Shah Alam, Subang bestari, Pantai Dalam & Petaling Jaya
Continue Reading

Monday, November 5, 2018

Tips Memilih Minyak Ikan Berkualiti Tinggi | Promosi Omega Guard Shaklee

Tips Memilih Minyak Ikan Berkualiti Tinggi







Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:

Pengedar Shaklee ( SID : 927880 )

Call/sms : 019-3036830
www.wasap.my/60193036830
FB: Azliza Sahin
www.azlizasahin.com

Cash on delivery ➡️
Damansara, Kelana Jaya, Kota Damansara, Ara DAMANSARA, One Utama, Shah Alam, Subang bestari, Pantai Dalam & Petaling Jaya


Continue Reading

Kelebihan OMEGA GUARD| Promosi omega Guard Shaklee

Promosi omega Guard
Beli 6 free 1
Beli 2 diskaun 5%
Beli satu dengan harga promosi



Dptkan omega Guard untuk masalah kolesterol, jantung dan kesihatan anda!

Sebelum tu... Jom kita baca apa kebaikkan OMEGA GUARD!

Berikut adalah kebaikan Omega Guard dalam membaiki taraf kesihatan tubuh.

➡️Mengimbangi perubahan dalam kepekatan hormon wanita yang menyebabkan PMS.
➡️Membantu meningkatkan kesuburan.
➡️Pengambilan secara berterusan memyerikan kulit, kulit lebih licin dan kemerah-merahan.
➡️Mencegah penyakit saluran darah dan strok
➡️DHA dan EPA mampu menentang trombosis
➡️Merendahkan kepekatan darah dan tekanan darah tinggi.
➡️Melicinkan saluran darah dan peredaran darah lebih lancar
➡️Mengekalkan tekanan darah normal
➡️Mengurangkan ketegangan dileher atau sakit kepala
➡️Merendahkan kolestrol
➡️Menghindarkan pembekuan darah didalam badan.
➡️Mengawal masalah obesiti
➡️Mencegah arteriosclerosis, myocardial infacrtion
➡️Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung
➡️Membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin
➡️DHA merupakan nutrien utama untuk otak, sistem saraf dan retina. Ianya penting dalam 3 bulan terakhr perkembangan otak janin semasa dalam kandungan.
➡️DHA meningkatkan keupayaan ingatan dan pembelajaran.
➡️Mencegah penyakit alzheimer.
➡️Memelihara penglihatan dan pendengaran dan mencegah migrain
➡️Meningkatkan sistem imun dan menyihatkan paru-paru.
➡️Membaiki alahan kulit, psorisis, demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE (lupuserythematosus) dan penyakit buah pinggang.
➡️Menentang kanser paru-paru, payudara, prostat dan kolon.
➡️Meningkatkan enterogastritis, merangsang hati selepas pembedahan.
➡️Membantu pankreas pesakit kanser untuk berfungsi dengan lebih efektif.
➡️Memelihara fungsi-fungsi sendi (arthritis)
➡️Paras asid lemak omega-3 larut dalam tisu rawan. Oleh sebab itu ia boleh mencegah kemusnahan enzim yang membentuk tisu rawan.
➡️Memelihara fungsi-fungsi sendi
➡️Membaikpulih gout dengan berkesan.
➡️Mencegah insomnia dan mengurangkan tekanan.
➡️EPA dan DHA berupaya menstabilkan emosi dan membantu dalam perkembangan kesihatan mental seperti kemurungan, tekanan, kebimbangan (anxiety), neurasthenia, insomnia, autisme, kanak-kanak hiperaktif dan penyakit schizophernia.



Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:

Pengedar Shaklee ( SID : 927880 )

Call/sms : 019-3036830
www.wasap.my/60193036830
FB: Azliza Sahin
www.azlizasahin.com

Cash on delivery ➡️
Damansara, Kelana Jaya, Kota Damansara, Ara DAMANSARA, One Utama, Shah Alam, Subang bestari, Pantai Dalam & Petaling Jaya
Continue Reading