Monday, October 1, 2018

PROMOSI SHAKLEE SEPANJANG BULAN OKTOBER 2018

Assalamualaikum dan selamat PAGI OKTOBER

Kejap je masa berlalu, dah masuk bulan oktober kan. Jadi hari ini.... Kak Ija nak ceritakan dengan korang semua promosi sepanjang bulan oktober.

Mesti korang ada yg x sabar nak tau kan.

Promosi Best.... Best best Dan paling best!

Antaranya promosi VITAMIN C beli 3 botol, diskaun 5% tau. Ya Allah... Korang dah dptkan penjimatan sebanyak RM64.62 UTK 3 botol tu. Jimat ke x?

Vitamin C
Vitamin C


Buat apa beli banyak2?

Beli dan Share Ngan kawan.. Ngan family. X rugi kan... Untung lagi!!!!!

Selain Dr promosi Vitamin C, kita ada lagi promosi UTK eye treatment youth skin care, zinc complex Dan set youth skin care.

Zinc complex shaklee
Zinc complex

Eye treatment youth skin care
Eye treatment youth skin care

Youth skin care shaklee
 Youth skin care Shaklee


Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:

Pengedar Shaklee ( SID : 927880 )

Call/sms : 019-3036830
www.wasap.my/60193036830
FB: Nor Azliza Sahin
www.semestisihat.blogspot.com

Cas on delivery ➡️
Damansara, Kelana Jaya, Kota Damansara, Ara DAMANSARA, One Utama, Shah Alam, Subang bestari, Pantai Dalam & Petaling Jaya
Location: Blok D Apartment Permai 6, Jalan Tropicana Selatan, 47301 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia

4 comments:

  1. Bestnya promo bulan ni!

    Hai kak ija :)

    ReplyDelete
  2. Kan ruby.....rugi x grab promosi hebat ni

    ReplyDelete
  3. cinta sgt ngan vit c ni...habis beli habis beli..lg2 umur dh meningkat ni perlu sgt2 jaga kulit n kesihatan

    ReplyDelete
  4. Bestkan vitamin C ni..... Kalau x ambil.rasa x Best. Berbaloi beli sebab sebotol tahan lama

    ReplyDelete