Monday, August 13, 2018

TESTIMONI HERBAL BLEND SHAKLEE




Hari ni kak Ija nak Share Ngan korang kisah HERBAL BLEND.

Cerita ni diceritakan sendiri oleh rakan Shaklee kak Ija dimana anaknya doktor suspek dia HFMD, walaupun mulut tiada ruam dan ulser. Tpi doktor suruh dia berjaga-jaga sebab sekarang wabak nya menular dengan cpt.

Herbal blend ni salah satu Cream YG dia guna kan untuk sapuan tempat2 ruam tu. Selain itu, beliau ada jugak guna BASIC H untuk mandian elakkan gatal-gatal.....

Alhamdulillah....


Cerita yg dicerita sendiri olehnya 😊
Ni kaki anak atul. 😭 Petang 6/8 demam, 7/8 suhu lagi tinggi, masa pagi selasa tu atul mandikan dengan basic H, petang selasa badan mula keluar ruam. Hari rabu ruam keluar kat kaki & lengan, tp dah tak demam, suhu dah normal. ruam kat badan berkurangan, tp kat kaki n tangan still keluar, & atul teruskan jugak sapu krim herbal blend & mandikan dengan basic H. kulit yang ada ruam pun x kasar. Tak berair & x kering. Elok je. Cuma ruam tu nampak pelik, macam lepuh2, jadi Jumaat tu bawak pg kk, doktor kata bukan demam campak, suspect hfmd walaupun kat mulut & lidah takda ulser, anak lalu makan, minum pun ok. So doktor suruh berjaga2. Banyakkan minum air putih. Atul still teruskan sapu herbal blend & mandikan dengan basic H. Alhamdulillah Hari sabtu ruam kat kaki mengering, & berkurangan. Ahad makin kurang. Kulit pun lembut je. sepanjang anak demam & naik ruam tu, anak mmg tak menggaru.


Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:

Pengedar Shaklee ( SID : 927880 )

Call/sms : 019-3036830
www.wasap.my/60193036830
FB: Nor Azliza Sahin
www.semestisihat.blogspot.com

Cas on delivery ➡️
Damansara, Kelana Jaya, Kota Damansara, Ara DAMANSARA, One Utama, Shah Alam, Subang bestari, Pantai Dalam & Petaling Jaya

0 comments:

Post a Comment