Tuesday, August 14, 2018

Menjana income bersama Shaklee

Alhamdulillah, ....

Dah 5 tahun kak Ija makan gaji dengan Shaklee ni.

Dari bonus 2 angka.... Sekarang dah 4angka sebulan. Macam-macam yg kak Ija rasai .... Ada pahit, manis, sedih, Happy.... Semua nya ada.

Kena maki, perli..... Ada yg memuji

Kak Ija anggap semua ni asam garam dalam dunia perniagaan. Nak berjaya kena tempuh semua tu kan.

Apa yg kak Ija nak ceritakan dekat sini ialah...... Apa bestnya Join ahli Shaklee??

Bestnya dah tentu DPT bonus kan. Tiap-tiap bulan Shaklee BG kita bonus ikut usaha kita bulan lepas. Byk ko DPT.... Byk lah bonus ko. Bonus ni ni bermula Dr 5% sampai lah 21%.

Kak Ija dulu bermula 2angka sebulan... Dalam masa 5bulan Join Shaklee br merasa 4angka.

UTK kak Ija sebagai suri rumah tu sesuatu yg membanggakan. Sekurangnya kak Ija duduk rumah kak Ija ada income sendiri. Tak harapkan duit suami. Sekurangnya blh layan kerenah anak-anak bila mereka nak kan sesuatu.

Kak Ija juga ada target... Kalau kak Ija nak sesuatu.. kak Ija akan usahakan sampai DPT. Kalau harap duit suami tak tau bila kak Ija akan DPT. Dengan pendapatan suami yg x seberapa. Korang kena faham... DPT gaji.. awal2 settle.itu ini apa yg tinggal?

Sekurangnya kalau kita ada income sendiri.. kita boleh bantu dia... Bantu dia apa yg patut ... Betoi tak?

Shaklee ni....
Ada untung runcit
Bonus bulanan
Car bonus
Payslip

Untung runcit
- setiap jualan boleh DPT RM10- 150.. tgk apa yg kita jual
Jadi pandai-pandailah ... Duit ni boleh guna kan sebagai duit minyak.... Nak jenjalan,... Nak belanja family makan... Ada yg simpan untung runcit diaorg.... Bila keluarkan dalam masa sebln lebih Dr rm1K... Banyak ke sikit tu Wey... Blm lagi untung bulanan yg Shaklee byr korang.. yg dimasukkan dalam akaun korang!


Byk tu.... Siap Ada payslip lagi.. pay slip tu korang boleh buat loan.. bank terima .......

Car bonus...

Shaklee bayr kita duit kereta.. tpi bkn Shaklee belikan kita kereta. Dia masukkan duit kereta dalam akaun korang sekali dengan bonus Shaklee tu.. suka hati korang lah nak guna duit tu UTK apa.

Kak Ija dulu x tau apa-apa.. bawa kereta tak pandai.. tpi sebab Shaklee ni byk yg kak Ija belajar.

Bawa kereta ... Senang nak Cod kat cust.. ambil stok.... Alhamdulillah Allah permudahkan segalanya

Sambil buat Shaklee masa dgn anak-anak ada. Ada duit poket

Yg nak buat income MCM kak Ija buat.. jom Join group team permata. Group akak.ada bimbingan master-master hebat, ada kelas Online... X yah NAK pergi hadiri kursus.. duduk rumah pun blh join klas...  Group whatsApp....

Byk lagi lah.....

Nak jadi ahli perlu ada modal RM75 sekali pos... Ni UTK pendaftaran ye... Sesiapa berminat jom Join akak.. Kak Ija bantu. Korang buat korang DPT.... Jgn ingat kita duduk ni pada tahap selesa.. kalau blh kita pergi zone lebih selesa UTK masa depan kita dan family kita!



Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:

Pengedar Shaklee ( SID : 927880 )

Call/sms : 019-3036830
www.wasap.my/60193036830
FB: Nor Azliza Sahin
www.semestisihat.blogspot.com

Cas on delivery ➡️
Damansara, Kelana Jaya, Kota Damansara, Ara DAMANSARA, One Utama, Shah Alam, Subang bestari, Pantai Dalam & Petaling Jaya
Location: Blok D Apartment Permai 6, Jalan Tropicana Selatan, 47301 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia

0 comments:

Post a Comment