Sunday, August 12, 2018

DIY APRON RM2 KEDAI ECO JADI TOTE BEG

Hari ni kak Ija isi masa terluang dengan DIY apron dari kedai ECO RM2, jadikan TOTE bag.

Puas kak Ija cari kat you tube.... NAK tgk cara jahitan paling simple YG senang kak Ija nak follow jahitan dia...

Alhamdulillah terjumpa jugak akhirnya, follow klik link ni UTK follow bagaimana nak jahit TOTE bag paling simple.


Kejap je jahitnya dalam masa setengah jam dah DPT satu beg 😀





Seblm jahit tu... Korang perlu ada:-
- apron
- kain belacu
- benang

Kalau nak buat zip...sediakan zip

Tpi kak Ija x suka letak zip, kak Ija suka terbuka begini. Senang kak Ija nak ambil apa je kat dalam beg ni.

Alhamdulillah.......

Ok... Kalau nak dptkan vitamin kesihatan boleh Wa kak Ija ye. Kak ija jual Shaklee 😀

 Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:

Pengedar Shaklee ( SID : 927880 )

Call/sms : 019-3036830
www.wasap.my/60193036830
FB: Nor Azliza Sahin
www.semestisihat.blogspot.com

Cas on delivery ➡️
Damansara, Kelana Jaya, Kota Damansara, Ara DAMANSARA, One Utama, Shah Alam, Subang bestari, Pantai Dalam & Petaling Jaya

0 comments:

Post a Comment