Friday, August 10, 2018

DIY Apron ECO jadi beg duit poket

Assalamualaikum

Hari ni kak Ija nak Share Ngan korang...

Yg Apron PVC Dr kedai RM2 atau kedai ECO boleh jadi beg duit poket, bekas pensil atau pun apa-apa jenis beg tau.

Pastikan sebelum jahit tu korang kena ada alatan utama, semua ni korang boleh dptkan dkt kedai RM2 je
- Apron
- Zip





Yg ni yg dah siap jahit.. nampak cantik dan mahal kan.




Lihat jela bila dah siap.... Ianya nampak cantik dan mahal. Kain PVC kot.....

Ukuran nak jahit beg ni 8" x 6"

Cara jahitan boleh Cari kat you tube,... Mcm2 korang boleh intai-intai disana.... Mesti pelbagai idea korang boleh dptkan nanti.

Ok... Tu je kak Ija nak Share Ngan korang.....




0 comments:

Post a Comment