Sunday, August 19, 2018

Shaklee ready stok- Pengedar Shaklee Damansara & Kelana Jaya

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Yg ingin dptkan Shaklee dengan Kadar Segera boleh WA Kak Ija ye. Lagi-lagi area Damansara, kelana Jaya, ara Damansara dan Kota Damansara, One utama, Damansara Perdana. Free delivery 😀

Untuk luar kawasan inshaAllah Kak Ija boleh poskan trs ke tempat anda.

Sepanjang hari raya haji ni.... Kedai kak Ija beroperasi seperti biasa. Jadi jgn takut-takut anda kehabisan stok ye 😉😘




Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:

Pengedar Shaklee ( SID : 927880 )

Call/sms : 019-3036830
www.wasap.my/60193036830
FB: Azliza Sahin
www.semestisihat.blogspot.com

Cas on delivery ➡️
Damansara, Kelana Jaya, Kota Damansara, Ara DAMANSARA, One Utama, Shah Alam, Subang bestari, Pantai Dalam & Petaling Jaya
Continue Reading

Saturday, August 18, 2018

Youth skin care shaklee- testimoni YOUTH skin care shaklee

TESTIMONI terkumpul daripada pengguna YOUTH skin care Shaklee. Ramai yg dah mencuba ramai akui kehebatan youth skin care Ni terbukti berkesan



Ada yg guna dalam masa seminggu dah nampakkan perubahan.ada yg guna sebulan dah nampakkan perubahan. Ada jugak yg ambik masa lama sikit br nampakkan hasil

Jadi jgn berputus asa dalam  mencuba sesuatu. Nak cantik kan.. perlu dah masa. UTK set pencuci muka serasi dan baiki sel kulit korang. Lagi-lagi kulit mati dan kusam tu.... Lama lah masa yg korang perlukan!!!!

Jangan harapkan... Hari ni guna.... Esok dah berikan perubahan. Set gitu yg banyak merkuri tau. Set timbang kilo yg banyak MCM tu. Kak Ija x berani guna set timbang kilo...... Biar lah depan jual murah MCM mana pun.. kak Ija x nak terjebak . Sebab sekali terjebak.... Korang rasai lah kesan dia MCM mana. Cantik sekejap je.. bila stop... Jerawat mewah kat wajah korang .

Ramai kawan-kawan kak Ija tgk jadi gitu. Cian diaorg. NAK claim kat siapa kalau muka teruk. Korang tanggung dan rasai sendiri lah

Dah lupakan pasal set timbang kilo tu.. jom kita tgk testimoni YOUTH SKIN CARE NI... MESTI KORANG TERUJA NAK HASIL GINI JUGAK. SET NI SELAMAT... ADA KELULUSAN KKM DAN DIJAMIN SELAMAT.

TESTIMONI YOUTH SKIN CARE SHAKLEE










Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:

Pengedar Shaklee ( SID : 927880 )

Call/sms : 019-3036830
www.wasap.my/60193036830
FB: Azliza Sahin
www.azlizasahin.com

Cash on delivery ➡️
Damansara, Kelana Jaya, Kota Damansara, Ara DAMANSARA, One Utama, Shah Alam, Subang bestari, Pantai Dalam & Petaling Jaya
Continue Reading

Promosi Set Tilam Bayi

Promosi Set Tilam Bayi

Set tilam ni diperbuat Dr pada 100% kekabu Asli, tiada kekabu campuran dimasukkan

Kak Ija nak buat clear Stok ye. Siapa cpt dia DPT.  Stok set tilam bayi x bnyak. X blh request sarung apa... Hanya boleh pilih kain yg kak Ija ada je .

Set tilam ni berharga rm150 je
- tilam
- 2 bantal kepala
- 2 bantal peluk
- 1 bantal karipap
- 1 bunjut pusat
- 6 helai barut bayi
- sarung

Bestkan......

Beli set diatas semua tu korang boleh DPT dengan satu harga

RilaT dan sarung

Yg ni order Dr jiran kak Ija.... Tilam dan sarung tanpa bantal ye... Bantal dia nak jahit sendiri

Free gift barut bayi itu cust
Alhamdulillah....

Satu dah siap... Ada lagi 2 set OTW dalam proses. Seronoknya bila kita jahit cust suka. Ramai ckp set tilam yg kak Ija jual harga nya lagi murah kat pasaran.

Berminat nak dptkan set tilam yg kak Ija jual... Hubungi ni dibawah ni!

Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:

Pengedar Shaklee ( SID : 927880 )

Call/sms : 019-3036830
www.wasap.my/60193036830
FB: Azliza Sahin
www.azlizasahin.com

Cash on delivery ➡️
Damansara, Kelana Jaya, Kota Damansara, Ara DAMANSARA, One Utama, Shah Alam, Subang bestari, Pantai Dalam & Petaling Jaya
Continue Reading

Friday, August 17, 2018

Promosi Vivix beli 6 Free sebotol Vivix berharga RM475

Promosi Vivix! promosi Vivix! Promosi vivix!



Alhamdulillah patut lah awal bulan hari tu Shaklee start buat Promosi Vivix. Dengan setiap pembelian:-

Beli 2 diskaun 5%

Beli 6 Free sebotol Vivix berharga rm475.

Siap Free keahlian lagi. Best nya kan !

Rupanya bulan ni dah genap 10tahun Vivix Shaklee berada dipasaran. 10tahun bukan 10bulan tau. Patut lah ramai dah kenal kehebatan Vivix ni 😘😍

Sebut je nama VIVIX ramai dah kenal dan tau bagaimana rupanya .😀

Ni kebaikkan Vivix Shaklee yg korang perlu tahu.... Dan kenapa korang harus miliki Vivix ni  sekarang!


Kebaikan Vivix Shaklee

Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
Membantu merawat penyakit parkinson
Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
Meningkatkan kesihatan imum badan
Menggalakan kesihatan keseluruhanVivix™ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.




Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:

Pengedar Shaklee ( SID : 927880 )

Call/sms : 019-3036830
www.wasap.my/60193036830
FB: Nor Azliza Sahin
www.semestisihat.blogspot.com

Cas on delivery ➡️
Damansara, Kelana Jaya, Kota Damansara, Ara DAMANSARA, One Utama, Shah Alam, Subang bestari, Pantai Dalam & Petaling Jaya
Continue Reading

Thursday, August 16, 2018

Kenapa badan kita memerlukan VITamin C Shaklee?

Badan kita amat memerlukan Vitamin C

Kenapa?

🍊Untuk merangsang pembentukan sel kulit yang sihat
🍊Untuk merangsang pembentukan collagen
🍊Untuk tulang, gigi, gusi yang sihat
🍊Untuk menyokong kesihatan otot, cartilage (tisu), dan saluran darah
🍊Juga membantu melindungi kerosakan sel akibat pencemaran sekitar, stress, rokok dan diet pemakanan yang tidak seimbang

Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. Oleh itu, ia perlukan penambahan yang berterusan. Pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti Vitamin C yang sedikit. Sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg Vitamin C sahaja!




Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain?

🍊 Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C.
🍊 Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam!!
🍊 SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C.



Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:

Pengedar Shaklee ( SID : 927880 )

Call/sms : 019-3036830
www.wasap.my/60193036830
FB: Azliza Sahin
www.semestisihat.blogspot.com

Cas on delivery ➡️
Damansara, Kelana Jaya, Kota Damansara, Ara DAMANSARA, One Utama, Shah Alam, Subang bestari, Pantai Dalam & Petaling Jaya
Continue Reading

Testimoni geng detox Shaklee, kempis perut dalam masa 14hari

Testimoni GENG DETOX SHAKLEE

Cabaran kempis perut dalam masa 14 hari bersama dengan Vivix. 


Ni testimonial sy sendiri ukuran pusat ke pusat tu kt amik atas belly fat skali

Rasa nak buang spare tyre, jom lah Detox!





Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:

Pengedar Shaklee ( SID : 927880 )

Call/sms : 019-3036830
www.wasap.my/60193036830
FB: Azliza Sahin
www.semestisihat.blogspot.com

Cas on delivery ➡️
Damansara, Kelana Jaya, Kota Damansara, Ara DAMANSARA, One Utama, Shah Alam, Subang bestari, Pantai Dalam & Petaling Jaya
Continue Reading

Wednesday, August 15, 2018

Testimoni Vivix Shaklee

Testimoni Vivix shaklee

Alhamdulillah malam tadi kak Ija DPT testimoni Vivix Dr rakan Shaklee kak Ija.

Cust ni dia ambik Vivix 8hb hari tu untuk maknya..  bestnya sejak ambik Vivix, maknya jogging laju je tinggalkan bapaknya kebelakangan. Lebih bertenaga. Yg bapaknya jeles. Dia pun nak gak amalkan Vivix ni jugak. Tpi mak x nak kongsi..terpaksa lah order lain UTK bapak.

Alhamdulillah.....

Cust order YG 2 botol diskaun 5%, Free keahlian .


Testimoni Vivix


Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:

Pengedar Shaklee ( SID : 927880 )

Call/sms : 019-3036830
www.wasap.my/60193036830
FB: Nor Azliza Sahin
www.semestisihat.blogspot.com

Cas on delivery ➡️
Damansara, Kelana Jaya, Kota Damansara, Ara DAMANSARA, One Utama, Shah Alam, Subang bestari, Pantai Dalam & Petaling Jaya
Continue Reading

Tuesday, August 14, 2018

Promosi vivix. Kebaikkan dan kelebihan vivix

Revolusi Terbaru dari Shaklee

Vivix® Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.

Vivix® mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.



Bakal dipatenkan tidak lama lagi. Bahan-bahan utamanya telah diuji secara klinikal dan ianya eksklusif untuk Shaklee.


Kebaikan Vivix Shaklee untuk kesihatan sangat banyak dan anda wajib tahu dulu apa manfaat Vivix Shaklee untuk anda. 

Kebaikan Vivix Shaklee 
  • Meningkatkan kesihatan imum badan
  • Melegakan alergi dan lelah
  • Meningkatkan tahap tenaga
  • Memperbaiki kualiti tidur
  • Menstabilkan perasaan
  • Anti-depresi
  • Anti-inflamasi
  • Mengurangkan / memperbaiki kompilasi diabetes atau kencing manis
  • Mengawal selia insulin
  • Mengawal tekanan darah
  • Mengawal selia kelikatan darah
  • Mengawal selia estrogen
  • Memperbaiki mutasi sel
  • Anti-kanser
  • Menghalang kejadian tumor
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung dengan melindungi jantung
  • Membantu dalam proses penurunan berat badan
  • Menyokong kesihatan mata
  • Membantu glaukoma
  • Mengurangkan Artritis
  • Menguatkan tulang
  • Meningkatkan daya ingatan
  • Melambatkan simptom alzheimeir
  • Mengurangkan rambut gugur dan beruban
  • Membantu dalam proses penurunan berat badan
  • Meningkatkan pengeeluaran sperma
  • Meningkatkan daya seks
  • Mencegah masalah prostat 
  • Menggalak penuaan yang sihat
  • Mengurangkan kedutan halus
  • Mengurangkan bintik penuaan
  • Memutihkan dan mengurangkan pigmentasi 
  • Memperbaiki tekstur kulit


Testimoni VIVIX






Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:

Pengedar Shaklee ( SID : 927880 )

Call/sms : 019-3036830
www.wasap.my/60193036830
FB: Nor Azliza Sahin
www.semestisihat.blogspot.com

Cas on delivery ➡️
Damansara, Kelana Jaya, Kota Damansara, Ara DAMANSARA, One Utama, Shah Alam, Subang bestari, Pantai Dalam & Petaling Jaya
Continue Reading

Menjana income bersama Shaklee

Alhamdulillah, ....

Dah 5 tahun kak Ija makan gaji dengan Shaklee ni.

Dari bonus 2 angka.... Sekarang dah 4angka sebulan. Macam-macam yg kak Ija rasai .... Ada pahit, manis, sedih, Happy.... Semua nya ada.

Kena maki, perli..... Ada yg memuji

Kak Ija anggap semua ni asam garam dalam dunia perniagaan. Nak berjaya kena tempuh semua tu kan.

Apa yg kak Ija nak ceritakan dekat sini ialah...... Apa bestnya Join ahli Shaklee??

Bestnya dah tentu DPT bonus kan. Tiap-tiap bulan Shaklee BG kita bonus ikut usaha kita bulan lepas. Byk ko DPT.... Byk lah bonus ko. Bonus ni ni bermula Dr 5% sampai lah 21%.

Kak Ija dulu bermula 2angka sebulan... Dalam masa 5bulan Join Shaklee br merasa 4angka.

UTK kak Ija sebagai suri rumah tu sesuatu yg membanggakan. Sekurangnya kak Ija duduk rumah kak Ija ada income sendiri. Tak harapkan duit suami. Sekurangnya blh layan kerenah anak-anak bila mereka nak kan sesuatu.

Kak Ija juga ada target... Kalau kak Ija nak sesuatu.. kak Ija akan usahakan sampai DPT. Kalau harap duit suami tak tau bila kak Ija akan DPT. Dengan pendapatan suami yg x seberapa. Korang kena faham... DPT gaji.. awal2 settle.itu ini apa yg tinggal?

Sekurangnya kalau kita ada income sendiri.. kita boleh bantu dia... Bantu dia apa yg patut ... Betoi tak?

Shaklee ni....
Ada untung runcit
Bonus bulanan
Car bonus
Payslip

Untung runcit
- setiap jualan boleh DPT RM10- 150.. tgk apa yg kita jual
Jadi pandai-pandailah ... Duit ni boleh guna kan sebagai duit minyak.... Nak jenjalan,... Nak belanja family makan... Ada yg simpan untung runcit diaorg.... Bila keluarkan dalam masa sebln lebih Dr rm1K... Banyak ke sikit tu Wey... Blm lagi untung bulanan yg Shaklee byr korang.. yg dimasukkan dalam akaun korang!


Byk tu.... Siap Ada payslip lagi.. pay slip tu korang boleh buat loan.. bank terima .......

Car bonus...

Shaklee bayr kita duit kereta.. tpi bkn Shaklee belikan kita kereta. Dia masukkan duit kereta dalam akaun korang sekali dengan bonus Shaklee tu.. suka hati korang lah nak guna duit tu UTK apa.

Kak Ija dulu x tau apa-apa.. bawa kereta tak pandai.. tpi sebab Shaklee ni byk yg kak Ija belajar.

Bawa kereta ... Senang nak Cod kat cust.. ambil stok.... Alhamdulillah Allah permudahkan segalanya

Sambil buat Shaklee masa dgn anak-anak ada. Ada duit poket

Yg nak buat income MCM kak Ija buat.. jom Join group team permata. Group akak.ada bimbingan master-master hebat, ada kelas Online... X yah NAK pergi hadiri kursus.. duduk rumah pun blh join klas...  Group whatsApp....

Byk lagi lah.....

Nak jadi ahli perlu ada modal RM75 sekali pos... Ni UTK pendaftaran ye... Sesiapa berminat jom Join akak.. Kak Ija bantu. Korang buat korang DPT.... Jgn ingat kita duduk ni pada tahap selesa.. kalau blh kita pergi zone lebih selesa UTK masa depan kita dan family kita!



Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:

Pengedar Shaklee ( SID : 927880 )

Call/sms : 019-3036830
www.wasap.my/60193036830
FB: Nor Azliza Sahin
www.semestisihat.blogspot.com

Cas on delivery ➡️
Damansara, Kelana Jaya, Kota Damansara, Ara DAMANSARA, One Utama, Shah Alam, Subang bestari, Pantai Dalam & Petaling Jaya
Continue Reading

Monday, August 13, 2018

Basic H shaklee

Basic H shaklee
Pencuci serbaguna

Tidak bertosik, Membersih secara Semulajadi

Basic H²™ Organic Super Cleaning Concentrate yang dua kali ganda lebih pekat ini memberi kuasa pembersihan yang lebih selamat dan berkesan sesuai digunakan bagi menangani seribu macam jenis kotoran rumah yang boleh digunakan pada bila-bila masa. Sebagai contohnya, bagi membersihkan kesan susu tertumpah di baju, bangkai serangga yang terlekat pada tingkap dan sos yang tertumpah di lantai. Itu hanya tiga daripadanya, masih terdapat 997 cara penggunaan yang lain.



Sesuai untuk membersihkan seribu macam jenis kotoran di rumah

    Kepekatan berganda di mana 16 auns boleh dicairkan dengan 48 gelen air mampu memberi kuasa pembersihan yang hebat dan berkesan

    Pencuci serbaguna yang berkesan untuk menanggalkan kotoran dan minyak pada sebarang permukaan yang boleh dicuci tidak kira di dalam atau di luar rumah

    Dapat menanggalkan kotoran berminyak yang paling degil tanpa meninggalkan sebarang kesan minyak

    Dua kali ganda lebih pekat daripada rumusan asal Basic H² dan hanya separuh diperlukan untuk muatan yang sama

    Tidak perlu dibilas dan tidak meninggalkan kesan kotoran atau palitan


Sesuai untuk sebarang permukaan yang boleh dicuci sama ada di dalam atau di luar rumah:

   🍂 Dinding

    🍂Permukaan dapur, jubin dan lantai

   🍂 Peralatan

    🍂Periuk, besen, pinggan dan mangkuk

   🍂 Tingkap dan cermin

    🍂Perkakas

    🍂Benda-benda diperbuat daripada kayu

    Perabot (Sila pastikan anda tidak menggunakannya bagi membersihkan akuarium atau bekas cecair pencuci cermin)


Tahukah Anda?

Kebanyakan bahan pencuci serbaguna mengandungi toksin yang boleh meresap ke dalam badan melalui kulit atau sistem pernafasan. Bahan pelarut sintetik boleh mengganggu keseimbangan hormon. Bahan pelarut organik seperti butyl cellosolve merupakan sejenis neurotoksin dan bahan yang merengsakan hidung. Morfolin merupakan bahan toksin yang boleh merosakkan hati dan ginjal. Ammonia yang terkandung dalam bahan pencuci kaca merupakan sejenis bahan racun yang merengsakan kulit, mata dan sistem pernafasan.

Pekatan Pencuci Super Organik BASIC H² tidak mengandungi bahan-bahan di atas mahupun bahan-bahan berbahaya yang lain.

Cara penggunaan untuk kesan lebih memuaskan

Dapur, perkakas dapur, perabot, benda-benda yang diperbuat daripada kayu, dinding, keluli tahan karat, granit, marmar dan bilik mandi

Campurkan ¼ sudu teh dengan 16 auns air ke dalam penyembur Get Clean


Periuk, besen dan pinggan mangkuk

Campurkan ½ sudu teh dengan 1 gelen air


Tingkap dan cermin

Campurkan 1-2 titik dengan 16 auns air ke dalam penyembur Get Clean


Lantai

Campurkan 1 sudu teh dengan 1 gelen air


Kain benang biri-biri, nilon dan fabrik berkualiti tinggi

Campurkan ½ sudu teh dengan sebesen air suam


Perbezaan Shaklee

    👍Selamat

    👍Tidak bertoksik

   👍Tanpa gas beracun

    👍Tanpa bahan kimia berbahaya

    👍Tanpa bahan pewangi

    👍Lembut pada tangan

    👍pH seimbang

    👍Tanpa klorin



Berkesan

    Berkesan untuk menanggalkan kotoran berminyak

    Kepekatan berganda – 16 auns boleh dicairkan dengan 48 gelen air

    Dua kali ganda lebih pekat daripada rumusan asal Basic H di mana hanya separuh diperlukan untuk muatan yang sama



Mesra Alam

    Ramuan semulajadi yang diekstrak daripada jagung dan kelapa

    Biorosot

    Tanpa fosfat

    Bungkusan yang boleh kitar semula

    Tanpa bahan pewarna

    Selamat untuk sistem septik dan pembentungan


Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:

Pengedar Shaklee ( SID : 927880 )

Call/sms : 019-3036830
www.wasap.my/60193036830
FB: Nor Azliza Sahin
www.semestisihat.blogspot.com

Cas on delivery ➡️
Damansara, Kelana Jaya, Kota Damansara, Ara DAMANSARA, One Utama, Shah Alam, Subang bestari, Pantai Dalam & Petaling Jaya
Continue Reading

TESTIMONI HERBAL BLEND SHAKLEE




Hari ni kak Ija nak Share Ngan korang kisah HERBAL BLEND.

Cerita ni diceritakan sendiri oleh rakan Shaklee kak Ija dimana anaknya doktor suspek dia HFMD, walaupun mulut tiada ruam dan ulser. Tpi doktor suruh dia berjaga-jaga sebab sekarang wabak nya menular dengan cpt.

Herbal blend ni salah satu Cream YG dia guna kan untuk sapuan tempat2 ruam tu. Selain itu, beliau ada jugak guna BASIC H untuk mandian elakkan gatal-gatal.....

Alhamdulillah....


Cerita yg dicerita sendiri olehnya 😊
Ni kaki anak atul. 😭 Petang 6/8 demam, 7/8 suhu lagi tinggi, masa pagi selasa tu atul mandikan dengan basic H, petang selasa badan mula keluar ruam. Hari rabu ruam keluar kat kaki & lengan, tp dah tak demam, suhu dah normal. ruam kat badan berkurangan, tp kat kaki n tangan still keluar, & atul teruskan jugak sapu krim herbal blend & mandikan dengan basic H. kulit yang ada ruam pun x kasar. Tak berair & x kering. Elok je. Cuma ruam tu nampak pelik, macam lepuh2, jadi Jumaat tu bawak pg kk, doktor kata bukan demam campak, suspect hfmd walaupun kat mulut & lidah takda ulser, anak lalu makan, minum pun ok. So doktor suruh berjaga2. Banyakkan minum air putih. Atul still teruskan sapu herbal blend & mandikan dengan basic H. Alhamdulillah Hari sabtu ruam kat kaki mengering, & berkurangan. Ahad makin kurang. Kulit pun lembut je. sepanjang anak demam & naik ruam tu, anak mmg tak menggaru.


Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:

Pengedar Shaklee ( SID : 927880 )

Call/sms : 019-3036830
www.wasap.my/60193036830
FB: Nor Azliza Sahin
www.semestisihat.blogspot.com

Cas on delivery ➡️
Damansara, Kelana Jaya, Kota Damansara, Ara DAMANSARA, One Utama, Shah Alam, Subang bestari, Pantai Dalam & Petaling Jaya
Continue Reading

Set Rawatan Intensif dan Pemulihan YOUTH™ Shaklee

Set Rawatan Intensif dan Pemulihan YOUTH™ Shaklee



YOUTH™ Intensive Treatment and Repair Set
Kod Produk: 00P330 (LIGHT),  00P365 (RICH)
Set penjagaan kulit lengkap untuk membantu menangani tanda-tanda penuaan, mengurangkan kedutan, bintik-bintik hitam penuaan serta pigmentasi, memperbaiki kerosakan disebabkan oleh matahari, meningkatkan kecerahan dan seri wajah.




LUMINOUS GEL OIL CLEANSER
3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya. Hadapi dunia dengan seri semulajadi anda.

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Menghaluskan.



PERFECTING SKIN TONER
Bebaskan kulit anda dari sel-sel kusam dan ejen pencemar persekitaran dan tunjukkan kepada dunia, diri anda yang lebih cerah, berseri. Lakukan lebih daripada biasa untuk membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisibersama dengan campuran vitamin penting, polifenol, dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang berseri.

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Meremajakan.



YOUTH ACTIVATING SERUM
Youth Activating Serum mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk memulakan langkah pembaharuan sel yang kritikal. Terdiri daripada campuran vitamin, polifenol dan YOUTH Complex kami yang berkesan, ia menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel, membuatkan kulit anda berkelakuan lebih muda untuk mencapai keremajaan dan keserian terunggul.

Bahan-bahan Utama
YOUTH Complex dengan Apple Cell, Lotus Japonicus, Vitamin A Berkapsul.





SIANG

AGE DEFENSE MOISTURIZER - SPF 50
Perlindungan untuk kulit anda adalah lebih daripada hanya melindunginya daripada sinaran matahari. Lindungi kulit anda lebih dari sekadar sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Vitamin dan Botani bernutrien melembapkan kulit anda dan menambahbaikkan penampilan kulit anda secara menyeluruh.

Bahan-bahan Utama
SPF 50, Vital Repair+® Complex, Muscadine Grape Extract



MALAM

ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – LIGHT
Ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus, serta anti oksida yang lain menggalakkan proses pembaharuan sel kulit anda semasa anda tidur. Campuran botanikal khas kami membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin, dan cerah.

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+® Complex, Schisandra Chinensis, Lotus Japonicus



MALAM

ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – RICH
Krim malam ini diformulasi dengan shea butter dan jojoba menghidratkan kulit dengan mendalam serta melembutkan kulit. Alga Marin ditambah dengan anti oksida yang kaya dengan vitamin membantu mengecas dan membantu sel kulit semasa anda tidur, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin, dan cerah.

Bahan-bahan Utama
Vital Repair+® Complex, Lotus Japonicus, Shea Butter, Jojoba


RADIANCE C + E

Dos sebanyak 20% vitamin C tulen yang berpaten dan vitamin E serta ekstrak sel raspberi membantu untuk menegang, mencerah, dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan.

Radiance C+E mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

Untuk kesan yang lebih menakjubkan, gunakan bersama rejimen penjagaan kulit anda selepas menggunakan serum.

Kapsul berdos-tunggal yang mudah digunakan ini adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan, vegan, 100% terbiodegradasi dan diformulasikan tanpa bahan pengawet.

Bahan-bahan Utama
20% Vitamin C Tulen, Vitamin E, Raspberi
Untuk penggunaan selama 60 hari.


TESTIMONI YOUTH SKIN CARE SHAKLEE






Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:

Pengedar Shaklee ( SID : 927880 )

Call/sms : 019-3036830
www.wasap.my/60193036830
FB: Nor Azliza Sahin
www.semestisihat.blogspot.com

Cas on delivery ➡️
Damansara, Kelana Jaya, Kota Damansara, Ara DAMANSARA, One Utama, Shah Alam, Subang bestari, Pantai Dalam & Petaling Jaya
Continue Reading

Sunday, August 12, 2018

DIY APRON RM2 KEDAI ECO JADI TOTE BEG

Hari ni kak Ija isi masa terluang dengan DIY apron dari kedai ECO RM2, jadikan TOTE bag.

Puas kak Ija cari kat you tube.... NAK tgk cara jahitan paling simple YG senang kak Ija nak follow jahitan dia...

Alhamdulillah terjumpa jugak akhirnya, follow klik link ni UTK follow bagaimana nak jahit TOTE bag paling simple.


Kejap je jahitnya dalam masa setengah jam dah DPT satu beg 😀





Seblm jahit tu... Korang perlu ada:-
- apron
- kain belacu
- benang

Kalau nak buat zip...sediakan zip

Tpi kak Ija x suka letak zip, kak Ija suka terbuka begini. Senang kak Ija nak ambil apa je kat dalam beg ni.

Alhamdulillah.......

Ok... Kalau nak dptkan vitamin kesihatan boleh Wa kak Ija ye. Kak ija jual Shaklee 😀

 Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:

Pengedar Shaklee ( SID : 927880 )

Call/sms : 019-3036830
www.wasap.my/60193036830
FB: Nor Azliza Sahin
www.semestisihat.blogspot.com

Cas on delivery ➡️
Damansara, Kelana Jaya, Kota Damansara, Ara DAMANSARA, One Utama, Shah Alam, Subang bestari, Pantai Dalam & Petaling Jaya
Continue Reading

Promosi VIVIX SHAKLEE SEPANJANG BULAN OGOS

Promosi Vivix sepanjang bulan Ogos
Beli 2  diskaun 5%
Beli 6 Free sebotol



Kebaikan Vivix Shaklee

🍇Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
🍇Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
🍇Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
🍇Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
🍇Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
🍇Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
🍇Membantu merawat penyakit parkinson
🍇Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
🍇Meningkatkan kesihatan imum badan
🍇Menggalakan kesihatan keseluruhan






Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:

Pengedar Shaklee ( SID : 927880 )

Call/sms : 019-3036830
www.wasap.my/60193036830
FB: Nor Azliza Sahin
www.semestisihat.blogspot.com

Cas on delivery ➡️
Damansara, Kelana Jaya, Kota Damansara, Ara DAMANSARA, One Utama, Shah Alam, Subang bestari, Pantai Dalam & Petaling Jaya
Continue Reading

PENJAGAAN KULIT YOUTH™ KEKAL MUDA, JELITA

PENJAGAAN KULIT YOUTH™
KEKAL MUDA, JELITA



Selama lebih daripada 60 tahun, kami tidak pernah berhenti membantu anda untuk Hidup Lebih Muda, Lebih Lama dengan menangani penuaan pada tahap selular. Kini, kami menggunakan kejayaan yang sama untuk membantu anda Kekal Muda, Jelita.
Dalam usaha kami untuk menghasilkan revolusi YOUTH Complex, kami telah menemui sesuatu yang menakjubkan.
Wanita bukanlah enggan menerima hakikat bahawa dirinya semakin berusia – mereka sebenarnya enggan mengorbankan pengalaman mereka dengan sebarang benda! Mereka hanya tidak suka melihat diri mereka di dalam cermin yang tidak menunjukkan betapa mudanya mereka rasakan di dalam diri.
Itulah yang menjadi inspirasi untuk YOUTH. Produk penjagaan kulit yang direka untuk memastikan dunia melihat anda sebagaimana anda melihat diri sendiri.
Untuk kekal muda sama seperti apa yang anda rasa, mulakan dari sekarang. Pada masa hadapan, anda tentu akan menghargainya.
Janji kami adalah penjagaan kulit YOUTH™ bukan hanya meningkatkan kesihatan kulit anda secara dramatik, malah ianya 100% dijamin mampu mengubah usia kulit anda menjadi lebih muda. Sememangnya menakjubkan.

Produk penjagaan kulit yang direka untuk memastikan dunia memandang anda semuda anda melihat diri anda






MEMADAMKAN SEDEKAD PENUAAN
Kami tahu bahawa YOUTHTM Complex akan mengubah bagaimana anda melihat diri sendiri, tetapi bagaimana kami buktikan bahawa kulit anda sememangnya menjadi lebih muda?

Dibangunkan secara klinikal oleh pakarpakar kulit bertaraf antarabangsa, Indeks Usia Kulit memberikan cara berasaskan fakta dan klinikal untuk membuktikan kesan YOUTH™ terhadap penampilan dan usia kulit. Keputusannya adalah luar biasa.

2/3 daripada wanita telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda dengan YOUTH.

Ya. 100% para wanita mempunyai kulit yang kelihatan lebih muda, dengan penambahbaikan hanya dalam 7 hari, dan dengan penggunaan yang berterusan, 2/3 telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad yang lebih muda.


AKHIRNYA, DENGAN PENJAGAAN KULIT YOUTH, ANDA AKAN KELIHATAN MUDA SEPERTI ANDA RASAINYA DARI DALAM.


CLINICAL RESULTS WITHOUT COMPROMISE™
KEPUTUSAN KLINIKAL TANPA KOMPROMI

YOUTH™ menawarkan produk yang dicipta secara harmoni dengan alam semulajadi malah dibuktikan secara klinikal – memberikan anda keputusan klinikal tanpa kompromi.






Indeks Usia Kulit
Dibangunkan secara klinikal oleh pakarpakar kulit bertaraf antarabangsa, Indeks Usia Kulit mengukur kehadiran tandatanda utama penuaan dengan data klinikal yang berasaskan fakta.

• KEDUTAN KULIT • SAIZ PORI • TONA KULIT • KEANJALAN • TEKSTUR KULIT • HIPERPIGMENTASI • SERI KULIT • KEKENDURAN



Kami telah buktikan yang anda tidak perlu mengorbankan keselamatan dan ketulenan untuk keberkesanan. Kesemua produk kami direka dan dihasilkan tanpa bahan kimia yang merbahaya dan tiada bahan-bahan yang mungkin dipersoalkan seperti produk-produk lain yang memberikan impak kepada anda dan planet kita.

Kami telah menguji lebih daripada 350 bahan pencemar, racun perosak, dan bendasing pada setiap bahan botanikal baru, sebanyak 3 kali ganda berbanding dengan yang diperlukan. Malah, kami telah menjalankan lebih daripada 100,000 ujian kualiti setiap tahun untuk memastikan yang produk kami selamat.

Kami sentiasa mengutamakan Bumi – kami adalah syarikat yang pertama dalam dunia yang telah berjaya menyeimbangi pelepasan karbon supaya tiada jejak karbon yang tertinggal pada planet kita.

Temui rahsia kecantikan sejati.



SENARAI 1,500 BAHAN YANG KAMI TIDAK GUNAKAN DALAM FORMULASI ADALAH TERLALU PANJANG UNTUK DISENARAIKAN. INILAH SEBAHAGIAN DARIPADANYA:



Lauril Sulfat/Laureth Sulfat
Pewangi Sintetik
Paraben
Pengawet Formaldehid
Resorsinol
Minyak Mineral/Paraffin/Petrolatum
Biji mikro (Plastik Mikro)
EDTA
Ethanolamines (MEA/DEA/TEA)
Benzofenon
Phthalates
Cyclosilicone
Sebatian ammonium kuartener
Quaternium-15
Hydroquinone
Pewarna Sintetik
Bahan-bahan dari haiwan
Lanolin
Propylene glycol
Logam Berat
Merkuri
Perak & Garam
Garam Barium
Pelarut
Toluene
Bahan Dorong Chlorofluorocarbon
Sebatian berfluorin
Tar Arang
Talkum
Gandum (Gluten)


• 100% vegan.
• Bahan semulajadi.
• Bebas kekejaman.



• Hipoalergenik • Non-comedogenic (tidak menyumbatkan liang pori) • Diuji oleh ahli dermatologi • Diuji oleh ahli oftalmologi


KUASA BOTANIKAL
YOUTH™ adalah sebuah revolusi. Dengan lapan paten dan paten-diproses, setiap produk YOUTH diformulasi secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan, samada ianya cara hidup anda, kerosakan persekitaran, atau penuaan semulajadi.




MUSCADINE GRAPE
Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses patent melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin.


LOTUS JAPONICUS
YOUTH Complex yang dalam proses paten, digabungkan dengan Lotus Japonicus, mengaktifkan protein youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin. YOUTH Complex dihasilkan bersama dengan Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis Fruit Extract, yang membekalkan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit anda secara berstruktur.


APPLE STEM CELL EXTRACT
Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract mengaktifkan dan mempercepat pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda. Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit anda kelihatan lebih berseri dan lembut, lebih lama.


SCHISANDRA CHINENSIS FRUIT EXTRACT
Secara tradisionalnya, herba ini digunakan di China, Jepun dan Korea untuk melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit, Schisandra Chinensis Fruit Extract menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan.


VITAL REPAIR+® COMPLEX
Vital Repair Complex+® yang mempunyai pelbagai paten memberikan nutrien anti oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.




YOUTH COMPLEX
Kunci untuk mengecapi kulit yang cantik, kelihatan-muda adalah dengan mempercepatkan pembaharuan sel kulit kepada kadar yang lebih cepat. Kulit yang muda melakukannya dengan mudah. Ia akan memperbaharu pada kadar yang optimum dan menghasilkan semua kolagen dan elastin yang kita perlukan untuk kulit yang lembut, gebu serta berseri.

Tetapi dengan meningkatnya usia kita, keserian itu akan hilang. Pembaharuan sel kita akan menjadi perlahan dan kolagen dan elastin yang dihasilkan akan berkurangan.

Berbeza dari produk penjagaan kulit yang lain, teknologi canggih kami bukan sahaja menangani penuaan di permukaan, malah ia bertindak pada sel kulit anda.

Ini bermakna yang kami tidak hanya menyediakan manfaat perlindungan dan pembaikan, kami juga menyokong fungsibpenting sel yang dapat memulihkan keremajaan dan seri wajah.


Mengandungi 10 kali ganda kepekatan YOUTH Complex yang dalam proses paten, Youth Activating Serum semestinya produk yang diperlukan dalam koleksi YOUTH.


Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:

Pengedar Shaklee ( SID : 927880 )

Call/sms : 019-3036830
www.wasap.my/60193036830
FB: Nor Azliza Sahin
www.semestisihat.blogspot.com

Cas on delivery ➡️
Damansara, Kelana Jaya, Kota Damansara, Ara DAMANSARA, One Utama, Shah Alam, Subang bestari, Pantai Dalam & Petaling Jaya
Continue Reading