Tuesday, April 24, 2018

10KG dalam masa 3 bulan dengan set kurus Shaklee

Nak kurus ada caranya

X susah sekiranya kita konsisten. Bukan dengan kata-kata je... "Aku nak kurus" tapi tindakan ada. Dulu kak Ija MCM tu le. Cakap nak kurus. Pagi try diet... Petang atau malam hadap macam makanan yg ada. Lapo Wey

Start 2/1/2018...

Kak Ija tekad

Hish x boleh jadi ni... Badan bagai dipam pam...... Aku perlu control makan

Lastnya kak Ija ambik set kurus Shaklee ni..full set tau
Amalkan dengan konsisten... Bulan pertama kak Ija berjaya turun berat sebanyak 3KG... Susut inci kat perut tu 2 inci.

Sampai sekarang kak Ija ambil set ni dan kawal permakanan.....

Alhamdulillah 10KG dalam masa 3 bulan

Berat dulu 70KG sekarang dah 59KG.

Bestkan!!!!

Testimoni kak Ija sendiri!


Jgn cakap... Boleh ke??

Sedangkan korang tak buat pun... Jom buktikan kita boleh kurus. Yakin dgn diri

Kak Ija kan bantu.......

Dapatkan kembali berat badan Ideal korang tu!!!!!

www.semestisihat.blogspot.com:
WhatsApp sekarang:-
#pengedarSahShakleeAnda
☎ www.wasap.my/60193036830
☎ www.wasap.my/60193036830
☎ www.wasap.my/60193036830

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. #freegift menarik dan istimewa menanti anda!

#shaklee #pengedarshaklee #shakleemalaysia #shakleeselangor #shakleepetalingjaya #shakleedamansara #shakleekotadamansara #shakleeum #sayajualshaklee #readystok #promosi #shakleemurah #shakleeeffect #testimoni #testimonikurus #testimonishaklee #multivitamin #bakarlemak #kurus #kuruscepat #jomkurus #langsing #cantik #kulitcantik #diabetes #espshaklee #vitaminC #vivix
Continue Reading

Sunday, April 22, 2018

Dapatkan vitamin Shaklee anda disini. Pengedar Shaklee Damansara dan kelana jaya

AKAK JUAL SHAKLEE!!!! 




Awak... Awak cari apa?
Jom singgah IG Kak Ija

Kak Ija jual VITAMIN tau
-nutrisi penting
-antipenuaan
-antioksidan
-kesihatan jantung
-kesihatan tulang & sendi
-kesihatan penghadaman
-kesihatan hati
-kesihatan lelaki & perempuan
-nutrisi kanak-kanak
-nutrisi kecergasan
-pengurusan berat badan
-penjagaan kecantikkan
-penjagaan kediaman



Sekiranya ini yg anda cari... Ingin dptkan segera jom PM akak !

www.semestisihat.blogspot.com:
WhatsApp sekarang:-
#pengedarSahShakleeAnda
☎ www.wasap.my/60193036830
☎ www.wasap.my/60193036830
☎ www.wasap.my/60193036830

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. #freegift menarik dan istimewa menanti anda!

#shaklee #pengedarshaklee #shakleemalaysia #shakleeselangor #shakleepetalingjaya #shakleedamansara #shakleekotadamansara #shakleeum #sayajualshaklee #readystok #promosi #shakleemurah #shakleeeffect #testimoni #testimonikurus #testimonishaklee #multivitamin #bakarlemak #kurus #kuruscepat #jomkurus #langsing #cantik #kulitcantik #diabetes #espshaklee #vitaminC #vivix
Continue Reading

ESP promosi bulan April Free RM5O Voucher

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Promosi ESP


Ni kak Ija nak BG tau ni.... Yg ESP promosi sepanjang bulan April. Beli 5 tong free Voucher RM50. Sekurangnya korang buat pertambahan vitamin C 1 botol korang boleh dapat Free keahlian tau.

MCM mana nak buat pembelian 5 tong sekali gus....?

Senang je!

Share pembelian dengan rakan-rakan, dengan Family...

Percayalah, bulan puasa ni... Permintaan ESP melambung tinggi. Sebab ramai yg akan tercari2 ESP ni. Sebab ESP boleh berikan tenaga luar biasa sepanjang bulan puasa tu. Lagi2 ibu hamil dan ibu menyusu.

Hilangkan kelesuan anda di bulan puasa!

Daftar ahli... Boleh DPT dengan harga jimat, Free pos dan bonus 5% bulan hadapan

Siapa yg tak nak dia yg rugi.

Jom dptkan ESP anda disini!

Testimoni esp

TESTIMONI esp



www.semestisihat.blogspot.com:
WhatsApp sekarang:-
#pengedarSahShakleeAnda
☎ www.wasap.my/60193036830
☎ www.wasap.my/60193036830
☎ www.wasap.my/60193036830

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. #freegift menarik dan istimewa menanti anda!

#shaklee #pengedarshaklee #shakleemalaysia #shakleeselangor #shakleepetalingjaya #shakleedamansara #shakleekotadamansara #shakleeum #sayajualshaklee #readystok #promosi #shakleemurah #shakleeeffect #testimoni #testimonikurus #testimonishaklee #multivitamin #bakarlemak #kurus #kuruscepat #jomkurus #langsing #cantik #kulitcantik #diabetes #espshaklee #vitaminC #vivix
Continue Reading

Saturday, April 21, 2018

Set kurus Shaklee bantu turunkan berat badan dengan cepat

Best tau....

Kak Ija dah rasai sendiri
Dengan pengambilan set kurus Shaklee... Memang bantu proses turunkan berat badan dengan cepat

Macam kak Ija.....



Pagi ambil LECITHIN Dan ESP... Memang x ambil dah makanan lain. Sebab ESP bantu perut kenyang lebih lama.
Rasa lebih bertenaga, sebab ESP tinggi protein. Tapi sebelum tu korang kena telan lecithin tau. Sepanjang masa tu... Peluh basahi baju korang. Memang berpeluh2 lah. Tu tanda bakar kemak berlaku... Kencing pun kerap tau.



Dalam tenaghari... Selepas makan, jgn lupa ambil pulak Omega Guard Dan Alfalfa. Omega ni bertindak bakar dan pecah lemak. Alfalfa lengkapkan nutrisi dalam badan. Selain Dr itu bantu detox.

JumpJu permakanan yg kak Ija ambil pun x byk, suku suku je. Nasi sesenduk, lauk, buah separuh, dan sayur.

Dah x macam dulu dah... Makan ikut nafsu.

Bila pukul 6 atau 7 petang kak Ija ambil pulak ESP.... Malam dah x makan dah.

Serius memang x lapar.

Malam kak Ija ambil Lagi Alfalfa dan Herb lax.... UTK Bantu buang balik apa yg masuk dalam perut tu

Esoknya... Rasa nikmat dpt membuang. Perut yg dulunya buncit pun dah x kelihatan. Bestnya gosok 2 perut

Testimoni kak Ija.. berat Dr 70kg, sekarang dah 59.1KG dalam masa 3 bulan


Korang x nak ke rasai apa kak Ija rasa.

Bila berat susut 10Kg
Bila perut buncit x kelihatan
Sana sini susut inci
Baju lama boleh pakai kembali
Orang nampak kita pun tegur kurus yang awak. Sedangkan dulu depa tegur... Sihat nya awak.. pasal pe badan MCM ni
Badan kembali sihat
Dah x penat
Muka bersih je

Kak Ija serius nak bantu korang...

Sebab kak Ija dah DPT hasilnya.


www.semestisihat.blogspot.com:
WhatsApp sekarang:-
#pengedarSahShakleeAnda
☎ www.wasap.my/60193036830
☎ www.wasap.my/60193036830
☎ www.wasap.my/60193036830

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. #freegift menarik dan istimewa menanti anda!
Continue Reading

10KG turun berat dalam 3 bulan..Kurus sihat dengan detox Shaklee

Assalamualaikum dan selamat tengahari
Hari ni kak Ija nak Share Ngan korang testimoni kak Ija sendiri


Testimoni detox & kurus Shaklee


Permakanan suku suku je... Nasi suku, lauk, buah dan sayur

Suplemen kak Ija ambil sepanjang proses turunkan berat badan


Gambar sebelum masa tu berat kak Ija 70KG
Masa ni bulan 12/2017
Adik sepupu kawin
Dah ada org lain tangkap... Ada le gambo full kan
Kalau kak Ija tangkap....
Kak Ija tangkap had pinggang je
X mahu kak Ija nak tgk gambo kak Ija sendiri
Badan bagai di pam pam
Sihat bebenor
Ramai tgr kak Ija
Kenapa badan jadi MCM ni
Sihat bebenor 😂😂😂 2/1 kak Ija dah start control makan
Berat berjaya turun 3 KG
Start pertengahan bulan 2 kak Ija dah start detox
Detox dan suku suku sampai lah sekarang
Alhamdulillah dalam masa 3 bulan kak Ija berjaya turun 10 kilo

Masa badan kak Ija berisi
Kak Ija rasa letih, penat, nak tido sentiasa. Pantang je duduk mesti tertido
Jantung laju
Berdebar-debar
Kulit muka sembap
Jerawat merata-rata

Berbeza dgn sekarang
Badan bertenaga... Jerawat berkurangan
Banyak perubahan!

Detox + diet + suplemen + senaman
Perlu seiring!

Ada yg nak kak Ija bantu tak???? Sekira ada mesej kak Ija

www.semestisihat.blogspot.com:
WhatsApp sekarang:-
#pengedarSahShakleeAnda
☎ www.wasap.my/60193036830
☎ www.wasap.my/60193036830
☎ www.wasap.my/60193036830

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. #freegift menarik dan istimewa menanti anda!
Continue Reading