Wednesday, November 8, 2017

CADANGAN SET PERANCANG KEHAMILAN SHAKLEE - 0193036830

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Pagi tadi gerimis mengundang je dari pagi.... best kan kalau dapat tido. Tpi kak ija x boleh nak tido.... sebab kak ija ada hal pagi tu.. kena singgah Shaklee.... sebab nak kena ambik stok utk cust yg baru kak ija daftar ahli malam tadi.

Cust kak ija ni beli set rancang kehamilan Shaklee full set tau.... dah alang2 dia ambil full set....kak ija pun pelawa lah dia join keahlian.... supaya lepas ni, dia blh buat belian bijak... boleh buat belian dengan harga ahli.

Set RANCANG KEHAMILAN...
- ESP
- VITA E
- GLA
- VITALEA
- VITAMIN B
- ALFALFA



Alhamdulillah....

Lepas je proses daftar, kak ija anto stok terus kerumah cust. Kebetulan cust tinggal x jauh dari tmpt Kak ija tinggal 😀

Mudahnya berurusan dengan cust ni.

Pagi tadi ...

Kak ija dapat mesej daripd cust Bangi, nak order Vitamin C...

Cust teluk Intan perak nak 2 botol peppermint

Cust bidor, perak nak 2 botol ostematrix

Dah alang2 g Shaklee ambik je stok yg diaorg order.... lepas tu terus pos kan kepada cust.

Senang kan.... tiada apa yg susah kalau kita mudahkan urusan org lain.


Hah.... dah ada kat Shaklee tau x apa yg kak ija lakukan sepanjang disana.????

Apa lagi.... SELFIE LAH KAN 😃

JGN ada yg muntah ye tgk Kak ija selfie.

























-------------------------------------------------------------------------------------------------


Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20-25%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi Kak Ija untuk keterangan lanjut.

Anda boleh membuat belian di mana-mana cawangan dengan harga Ahli. Saya boleh membantu anda mendaftar hanya melalui Online.


Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:
Pengedar Shaklee (SID : 927880)
call/sms/WA: 019-3036830
FB: Nor Azliza Sahin
CASH ON DELIVERY ➡
Area Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, One Utama, Kayu Ara, Damansara, Subang Bestari dan Bangsar..

Location: Blok D Apartment Permai 6, Jalan Tropicana Selatan, 47301 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia

0 comments:

Post a Comment