Wednesday, November 8, 2017

TESTIMONI HERBAL BLEND- BERIKAN KELEGAAN DAN KERINGKAN LUKA DENGAN CEPAT





Assalamualaikum dan salam sejahtera....

Malam ni kak ija nak cerita pasal anak kak ija.... selaku PA kak ija...sapa lagi Ainul lah!

Kisah anak Kak ija
Hari sabtu ritu jatuh... sebab jalan sambil tgk handset
Kak ija sedor2 dia nangis ngan terjelepuk ke JALAN TAR.
Dia ni bkn tahan sakit.... nangis kuatnya
Balik je umah... kak ija mandikan dia... bersihkan tmpt luka tu
Trs sapukan CREAM HERBAL BLEND

Kering je... kak ija sapu lagi... malam tu tgk cam dah ok dah
Tpi tetap gak pantau suhu dia
Kot2 dia demam lak...
Alhamdulillah... malam dia dah ok dah.
Semalam tgk luka dia dah kering sepenuhnya

Kalau korang nak tau.... herbal blend ni meneman anak2 kak ija dr kecik.lagi.. apa2 je kak ija letak herbal blend... bg lega dan cepat baik luka tu.

Setiap umah WAJIB ADA SATU TAU

-------------------------------------------------------------------------------------------------


Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20-25%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi Kak Ija untuk keterangan lanjut.

Anda boleh membuat belian di mana-mana cawangan dengan harga Ahli. Saya boleh membantu anda mendaftar hanya melalui Online.

Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:
Pengedar Shaklee (SID : 927880)
call/sms/WA: 019-3036830
FB: Nor Azliza Sahin
CASH ON DELIVERY ➡
Area Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, One Utama, Kayu Ara, Damansara, Subang Bestari dan Bangsar..










Continue Reading

BEG KALIS AIR ORIGINAL JENAMA QUECHUA

Assalamualaikum dan salam sejahtera.....

Ada ke yg tercari-cari beg kalis air jenama QUECHUA Yang original tak?

Yang nak beli dalam kuantiti sikit mahupun borong?

Yang susah nak dapatkan stok beg Kalis air ni....

Yang ingin dapatkan stok beg ni..... boleh roger2 kak ija WA 0193036830 ye 😀

InshaAllah...... kak ija boleh pos kan terus ke tmpt anda!










Continue Reading

BEG KALIS AIR 20 LITER - LIMITED EDITION

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Ada yg nak dapatkan beg kalis air saiz 20 liter ni tak?

Beg ni LIMITED EDITION, siapa cepat dia yang dapat tau. Sebab apa kak ija cakap gitu.... sebab nya beg ni jarang diKeluarkan.

Kalau ada pun.... tu dikira bernasib baik.

Stok ni beg..... terhad.... yg mencari pulak terlalu ramai, jadi berebut2 lah org nak.. Beg tahan lasak wey..... sapa tak moh kan.

Beg kalis air, sesuai untuk hiking, kalau yg bawa motor... tetiba hujan... korang pakai beg ni... barang2 dalam tu x basah. InshaAllah selamat dr kena hujan. Ada warranty..... kalau rosak tang zip boleh anto balik.

Yang nak beli beg kalis air ni... boleh roger2 kak ija ye.....WA 0193036830. Kak ija blh pos terus ke tmpt korang. inshaAllah 😀










Continue Reading

CADANGAN SET PERANCANG KEHAMILAN SHAKLEE - 0193036830

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Pagi tadi gerimis mengundang je dari pagi.... best kan kalau dapat tido. Tpi kak ija x boleh nak tido.... sebab kak ija ada hal pagi tu.. kena singgah Shaklee.... sebab nak kena ambik stok utk cust yg baru kak ija daftar ahli malam tadi.

Cust kak ija ni beli set rancang kehamilan Shaklee full set tau.... dah alang2 dia ambil full set....kak ija pun pelawa lah dia join keahlian.... supaya lepas ni, dia blh buat belian bijak... boleh buat belian dengan harga ahli.

Set RANCANG KEHAMILAN...
- ESP
- VITA E
- GLA
- VITALEA
- VITAMIN B
- ALFALFA



Alhamdulillah....

Lepas je proses daftar, kak ija anto stok terus kerumah cust. Kebetulan cust tinggal x jauh dari tmpt Kak ija tinggal 😀

Mudahnya berurusan dengan cust ni.

Pagi tadi ...

Kak ija dapat mesej daripd cust Bangi, nak order Vitamin C...

Cust teluk Intan perak nak 2 botol peppermint

Cust bidor, perak nak 2 botol ostematrix

Dah alang2 g Shaklee ambik je stok yg diaorg order.... lepas tu terus pos kan kepada cust.

Senang kan.... tiada apa yg susah kalau kita mudahkan urusan org lain.


Hah.... dah ada kat Shaklee tau x apa yg kak ija lakukan sepanjang disana.????

Apa lagi.... SELFIE LAH KAN 😃

JGN ada yg muntah ye tgk Kak ija selfie.

























-------------------------------------------------------------------------------------------------


Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20-25%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi Kak Ija untuk keterangan lanjut.

Anda boleh membuat belian di mana-mana cawangan dengan harga Ahli. Saya boleh membantu anda mendaftar hanya melalui Online.


Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:
Pengedar Shaklee (SID : 927880)
call/sms/WA: 019-3036830
FB: Nor Azliza Sahin
CASH ON DELIVERY ➡
Area Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, One Utama, Kayu Ara, Damansara, Subang Bestari dan Bangsar..

Continue Reading