Sunday, October 1, 2017

SET BANTAL BAYI-0193036830



Lama nya Kak ija dah tak menjahit kan. Bila nak mula kembali mula lah malaskan.Tercari2 mood yg kian memghilang tu.

Malam tadi masa nak jahit tu, gunting, pembaris dan tali ukur semua hilang..... x tau letak kat mana. Sedihnya. Mujur le ada beli baru hari tu..... terpaksa le kak ija buka yg baru tau.

Kejap jepun nak jahit set bantal baby ni... tpi sebab mood tak ada kan.... ianya trs ambik masa. Hah dalam sejam je dah siap semuanya. Inshaallah hari ni kak Ija COD kat IOI MALL PUCHONG ye.

Tak lama lagi dia nak bersalin. Ada gak dia cakap.... kat pasaraya mahal ☺. Harga Kak ija jual murah..... tu dia beli ngan Kak ija je .

Sesiapa nak cari BARUT BAYI, SET TILAM, BANTAL KEKABU Boleh cari kak ija ye ☺



WhatsApp sekarang:-
pengedar Sah Shaklee PETALING JAYA
☎ www.wasap.my/60193036830
☎ www.wasap.my/60193036830
☎ www.wasap.my/60193036830

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. freegift menarik dan istimewa menanti anda!

Kak ija COD Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, One Utama, Kayu Ara, Damansara, Shah Alam Dan Bangsar.

0 comments:

Post a Comment