Sunday, October 1, 2017

RESTOK VITAMIN KESAYANGAN




Alhamdulillah, syukur.....
Hari ni Kak ija restok Stok Shaklee lagi demi customer tersayang.

kak ija tau, cust kak ija ni semuanya nak kan stok dengan kadar segera kan. lagi2 yg menghidap ezcema, chicken pox tu.

Kak ija x suka kalau tgk SOHO SHAKLEE kak ija kosong.... kalau kosong mula lah gelabah ubi. Mcm ada benda tak kena je. Dalam hati berkata-kata, kalau cust nak dan suh COD mcm mana ye. Stok dah kering ni. Mula le timbul rasa serba salah

Yg tercari2 vitamin Shaklee ni.... boleh roger2 kak ija ye.

WhatsApp sekarang:-
pengedar Sah Shaklee Damansara & Kelana jaya
☎ www.wasap.my/60193036830
Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. freegift menarik dan istimewa menanti anda!

Kak ija COD Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, One Utama, Kayu Ara, Damansara, Subang Bestari Dan Bangsar..

0 comments:

Post a Comment