Tuesday, October 10, 2017

RAWATAN CHICKEN POX DENGAN SHAKLEE - 0193036830
Apa itu Chicken Pox?

Chicken pox ataupun cacar air boleh dihidapi oleh sesiapa sahaja samada dewasa ataupun kanak-kanak. Ia terjadi disebabkan oleh virus varicella (kumpulan virus herpes) dan ia mudah berjangkit.

Cara Memastikan Chicken Pox Cepat Sembuh

1. Minum air kelapa. Basuh di tempat yang tumbuh chicken pox dengan air kelapa muda.

Petua ini saya perolehi daripada pengamal perubatan Islam Darussyifaa’. Katanya salah satu khasiat air kelapa muda ialah dapat membuatkan chicken pox cepat sembuh selain berupaya menyejukkan tubuh.

2. Lumur batu kawi di tempat ditumbuhi chicken pox.

Batu kawi boleh didapati di farmasi cina (sinsei), minta yang sudah dihancurkan. Cara penggunaannya bancuh dengan air, kemudian sapukan di bintik-bintik chicken pox.

Petua ini juga diberikan oleh pengamal perubatan Islam Darussyifaa’. Khasiat batu kawi ini juga dapat membuatkan chicken pox cepat sembuh dan mengecut selain menyejukkan badan, lebih-lebih lagi di kawasan yang ditumbuhi chicken pox.

3. Buat air tawar (penawar) dengan pengamal perubatan Islam atau sesiapa yang berkelayakan.

Gunakan air meneral sahaja. Pengamal perubatan Islam akan tiup ke dalam air dengan bacaan-bacaan ayat suci Al-Quran. Air ini boleh diminum dan dibuat mandi. Penawar ini sentiasa boleh ditambah dengan air mineral lain supaya tidak habis.

4. Sapu dengan krim serbaguna Herbal blend Shaklee.

Sapu keseluruhan badan yang ditumbuhi chicken pox dua kali sehari iaitu pada waktu pagi dan malam, insya-Allah chicken pox akan cepat sembuh.

5. Mandi dengan Basic-H2

Basic-H2 ialah cecair berasaskan jagung dan kelapa. Ia berupaya menyejukkan kulit badan yang ditumbuhi chicken pox. Gunakan dua kali sehari iaitu pagi dan petang (atau malam) supaya chicken pox cepat sembuh.

Hilangkan Parut Chicken Pox Dengan cepat.
Amalkan Ini…

1. Sustained Release Vita-C Plus

Merupakan antikoksidan yang tinggi, berupaya mengembalikan kolagen dalam tubuh, meningkatkan sistem imun dan berupaya mengeringkan air yang keluar dari celah kulit akibat chicken pox.

2. Vita-E Complex

Berfungsi memudarkan parut di muka dan keseluruhan anggota badan dari dalam akibat chicken pox.

3. B-Complex

‘B’ mewakili kepada beauty. Merupakan vitamin anti-stres yang bertindak sebagai penenang. Apabila kita sentiasa merasa tenang, bintik-bintik chicken pox akan lebih cepat sembuh.

5. GLA Complex

Ia dapat menstabilkan hormon dalam tubuh dan dapat mengembalikan kulit menjadi glowing dan bertambah sihat dan cantik dalam masa 30 hari! Anda pasti berpuas hati. 

4. ESP Soy Protein Isolate Powder

Merupakan makanan untuk sel kulit, yang berupaya mempercepatkan proses baik pulih chicken pox. ESP WAJIB diambil oleh pengidap chicken pox kerana ia sangat BERKESAN.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20-25%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi Kak Ija untuk keterangan lanjut.


Anda boleh membuat belian di mana-mana cawangan dengan harga Ahli. Saya boleh membantu anda mendaftar hanya melalui Online.

Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:
Pengedar Shaklee (SID : 927880)
call/sms/WA: 019-3036830
FB: Nor Azliza Sahin
CASH ON DELIVERY ➡
Area Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, One Utama, Kayu Ara, Damansara, Subang Bestari dan Bangsar..

0 comments:

Post a Comment