Monday, September 18, 2017

INCOME SHAKLEE BOLEH BELI KERETA

INCOME SHAKLEE BOLEH BELI KERETA

Alhamdulillah.... alhamdulillah.... alhamdulillah....

Tak sabar nak share dengan korang berita gembira ni. Rasa teruja..... usah cakap le. tak sabor nak tunggu ianya jadi kenyataan.

BERGEGAS BALIK K.L
Cerita mula macam, ni.... kami malam khamis balik teluk intan, Perak. Sebab esoknya nak teman kan kembo kak Ija batalkan insuran dia  kat cawangan Ipoh. Masa dalam perjalanan g Ipoh, en.abg cakap handset dia tertinggal... dia pun dah risau... risau bos dia call tak dpt. nanti bos dia bebel2....

Balik dari Ipoh..... sesampai umah kembo kak ija ... en.abg, check fone... lepas tu ajak balik KL.

Kak ija dah senyum2 dah. Kak ija ajak le kembo Kak Ija ikut sekali balik.sebabnya esok sabtu pagi balik semula Teluk intan, balik KL kejap je ... sebab ada urusan perlu disettlekan. kembo kak ija asyik tanya... balik atas urusan apa... tapi kami masing-masing rahsiakan. konon nya nak wat suprise le. Yang kami tau.... mesti sampai KL pukul 10mlm.

hahahaa

HAH KAU..... TERKEJUT
Kami sampai KL pukul 9mlm.... rasa mcm awal sgt le...sebab janji dengan orang PROTON pkl 10mlm..... ok nak tak nak... kami g kedai USTAZ KAT KOTA DAMANSARA dulu tengok apa-apa yg best boleh dibeli.

Perasmi utama, baby Anas


Kalau tak nak buka sarung plastik ni, boleh tak?


Otw antar kembo pulang ke kampung



Kereta Shaklee sepenuhnya


Tak sah kalau x selfie.... kenangan terindah.... tak nak abaikan

ok.... pukul 9.45mlm kami pun gerak g PROTON kat KOTA DAMANSARA. parking depan PROTON EDAR. Kembo kak ija boleh cakap... ko beli kereta ke? tpi Kak Ija x bg tau apa2 lagi... sampai le kereta Kak Ija sampai... Kak Ija masuk dalam kereta.... dia pun terkejut. ko beli kereta!

hahaha.... masa tu dah tak rahsia dah. terus cakap dengan dia "hah fizah, ija beli kereta... cantik tak?" dia siap cakap cantiknya fizah... bestnya...... alhamdulillah.


KONGSI KEGEMBIRAAN BERSAMA-SAMA
Kak ija ngan kembo akak memang rapat. apa masalah kami share bersama. Dah tentu berita gembira ni, Kak Ija nak dia yg mula2 tau. kak ija nak dia yg rasmi gak.

bestnya tau...... perasaan masa mula2 naik kereta tu x tergambar dengan kata2. gembira usah cakap le. teruja.... takut pun ada. takut sebab x biasa bawa kereta besor, biasa bawa viva je.

INCOME SHAKLEE BOLEH BELI KERETA
Suri rumah pun boleh kumpul aset tau. Sapa kata tak boleh? shaklee ni ada payslip.... tiap2 bulan bonus shaklee masuk dalam akaun bank yg telah kami daftarkan.
payslip shaklee boleh gunakan utk buat pinjaman perumahan, kereta, dll, sekiranya nak buat buat loan, printkan GE (penyata gaji) yg shaklee bg tau... dan boleh buat pemohon pinjaman. tapi sebelum tu g le, kedai kereta,,, buat pilihan kereta apa yg korang nak. nanti yg orang yg kat kedai kereta tu akan antar ke bank utk proses.

kak ija nak kereta bezza ... tapi loan x lepas. yg peliknya proton lepas lak. memang rezeki kak ija le kan... kan... kan... alhamdulillah.

Jangan fikir... suri rumah x boleh berjaya. nak berjaya kena usaha. Jangan putus asa!

WhatsApp sekarang:-
pengedar Sah Shaklee PETALING JAYA
☎ www.wasap.my/60193036830
☎ www.wasap.my/60193036830
☎ www.wasap.my/60193036830

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. freegift menarik dan istimewa menanti anda!

Kak ija COD Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, One Utama, Kayu Ara, Damansara, Shah Alam Dan Bangsar.!













0 comments:

Post a Comment