Friday, September 29, 2017

IKHTIAR SIHAT DENGAN VIVIX. VIVIX MERAWAT KANSER, JANTUNG, DARAH TINGGI DAN DIABETES

Alhamdulillah, syukur.......



Dalam minggu ni saja kak Ija dah jual 4 botol VIVIX. masing2 nak ikhtiar sihat dengan VIVIX. Ada yg beli untuk makan sendiri...  ada jugak hadiah kan untuk mak ayah diaorg. Dengar je ayahnya menghidap buah pinggang tahap 3, terus diaorg nak order Vivix ni dan bergegas anto balik KG.

Ya Allah... sungguh kasihnya anak ni kepada org tua mereka. Mereka mencuba berikan yg terbaik. Harap dengan vivix ni, dapat berikan kesembuhan kepada org tuanya.

Tak salah kan kita ikhtiar.... ikhtiar tpi jgn lupa berdoa mintak pada Nya agar diberikan kesembuhan.

Aamin

Malam tadi.... settle lagi order sebotol VIVIX untuk orang IPOH. klik2x semua nya settle. Cukup mudahkan..... semuanya hujung jari.

Order malam tadi

Ni pulak testimoni mereka yg dah amalkan VIVIX ni....

Testimoni vivix


Testimoni vivix

Testimoni vivix

WhatsApp sekarang:-
pengedar Sah Shaklee PETALING JAYA
☎ www.wasap.my/60193036830
☎ www.wasap.my/60193036830
☎ www.wasap.my/60193036830

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. freegift menarik dan istimewa menanti anda!

Kak ija COD Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, One Utama, Kayu Ara, Damansara, Shah Alam Dan Bangsar.




0 comments:

Post a Comment