Wednesday, September 13, 2017

CINCH TEA BERIKAN TENAGA LUAR BIASA

CINCH TEA BERIKAN TENAGA LUAR BIASA

Kak ija dulunya hantu NESCAFE dan KOPI SUSU. Hari-hari wajib ambik. Kalau satu hari tak ambil bagaikan ada yang tak kena. Apa yg kak ija perasan....... kak ija jadi ketagih. Selepas je minum nescafe atau kopi tu, jantung kak ija laju, berdebar-debar, jadi hypo, tangan terketar-ketar, cepat marah. ... tpi yg bestnya nescafe buat mata kak ija jadi segor dan bertenaga.

Peliknya kan ...... simtom ni buat kak ija risau. Dah ke kak ija ni kuat berfikir!

Kak ija pun stop pengambilan nescafe ni dalam masa seminggu...... cuma badan kak ija jadi letih, kuat tido dan tidak bertenaga. Hrmmmmmm


Cinch tea yang kak ija ambik

Nak tak nak..... Kak ija pun try ambik CINCH TEA.

Ya Allah.........

Bestnya........ mata kak ija yang mengantuk ni terus je segar. Tenaga 4x bertambah dr sebelum ni. Dah x rasa lapar.... kenyang lagi ada lah. Ianya bertindam pantas untuk memberikan rangsangan tenaga semula jadi disamping meningkatkan kesihatan keseluruhan.

Sakit-sakit dada, jantung laju, berdebar2 tu dah tiada.k


Manfaat Cinch Tea Mix

💁Rangsangan tenaga secara semula jadi dan selamat
💁Sedap diminum, sama ada panas atau sejuk
💁Alternatif terbaik kepada snek manis dan kopi
💁Cepat bertindak untuk meningkatkan tenaga
💁Bungkusan berbentuk ‘stick’ yang mudah bagi setiap sajian
💁Tiada perisa, pewarna dan pemanis tiruan.

 

Wajib ambik setiap hari. Ni yg kak ija bekalkan dan simpan dalam beg

WAJIB AMBIL SETIAP HARI

Cinch tea ni kan.... kak ija akan pastikan ambik setiap hari. lagi2 waktu nak bawa kereta antar dan ambik budak- budak sekolah. Kalau balik KG pun, mesti bekalkan siap2 dalam beg. kalau ngantuk.... x moh tunggu lama2. ambik je, bancuh dan minum. mudah persediaannya tau.... ko nak minum sejuk boleh.... minum panas-panas pun boleh tau. nak sedap lagi ko perah ngan buah lemon. pasti terangkat punya lah.

Nak tau lebih lagi pasti cinch tea ni.... hello2 je akak..... 0193036830


www.semestisihat.blogspot.com:
WhatsApp sekarang:-
#pengedarSahShakleeAnda
☎ www.wasap.my/60193036830
☎ www.wasap.my/60193036830
☎ www.wasap.my/60193036830

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. #freegift menarik dan istimewa menanti anda!

#lulusKKM #pengedarshaklee #Damansara #KotaDamansara #AraDamansara #KelanaJaya #OneUtama #KayuAra #kuasaviral #SeluruhMalaysia #Shaklee #ShakleeMalaysia #JualShaklee #ShakleeEffect #ShakleeMurah #testimoni #kanser #darahtinggi #diabetes #readystok #shopping #Shakleeonline #ahlishaklee #vivix #cantik #kurus #sihat #putih.










0 comments:

Post a Comment