Tuesday, September 19, 2017

BELI VIVIX BOLEH JOIN AHLI?

BELI VIVIX BOLEH JOIN AHLI?



Mesti ada yang tertanya-tanya bagaimana?

Bukan je boleh join ahli, tetapi dengan pembelian 100uv dalam satu resit boleh buat belian vitamin c dengan harga rm60, shaker pink dengan harga rm18.


Kelebihan join ahli bulan ni (september)

Daftar ahli pagi tadi..... dengan pembelian vivix join keahlian

best ke tak best?

kami yang dah lama ahli ni pun tak dapat offer macam ni tau. jadi korang kena le ambik peluang ni sekarang.... peluang hanya dalam bulan ni je tau.

Nak tau mcm mana beli vivix boleh join ahli... mai tanya kak ija. kak ija sedia bantu. 

join ahli.... dan dapatkan harga JIMAT.

WhatsApp sekarang:-
pengedar Sah Shaklee PETALING JAYA
☎ www.wasap.my/60193036830
☎ www.wasap.my/60193036830
☎ www.wasap.my/60193036830

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. freegift menarik dan istimewa menanti anda!

Kak ija COD Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, One Utama, Kayu Ara, Damansara, Shah Alam Dan Bangsar.jimat






















0 comments:

Post a Comment