Tuesday, August 29, 2017

BISNESS CARD DAN STICKER BOTTLE SHAKLEEE READY AT HOME

 BISNESS CARD DAN STICKER BOTTLE SHAKLEE READY AT HOME

Alhamdulillah

Semangat dan teruja sangat..... bila brg yang di tunggu dah pun tiba. Kejap je pun prosesnya. Hari jumaat lepas kak ija order..... hri ni dah pun sampai ke rumah.
- bisness card
- sticker bottle.
Ni yg kak ija order. risalah tu diaorg bg free

Bisness card



Sticker bottle


stikcer ni kak ija lekat kat free gift je
.


Semua ni kak ija order dengan rekaneka rill ye. sesiapa yg berminat boleh terjah fb beliau rekaneka rill. Masa Kak ija order hari tu bisness card tu ada offer, Kak ija beli 500pcs dengan harga RM60 Je..... offer last hujung bulan 8 ni. kiranya PROMOSI MERDEKA la 😁. sticker bottle ni je 300pcs rm50. tpi diaorg pos 336pcs. alhamdulillah.... rezeki kak ija.

Promosi merdeka




Sebelum proses...diaorg suruh kita check betoi x   

Simple...tu yg kak ija suka


Kak ija galakkan orang yg nak kekal dalam bisness yg kita minat ni..... mesti.ada
- flyer
- bisness card
- sticker bottle
- bunting
- cop

Ni semua.... melambangkan bisness korang nampak berjaya.

Jadi....

Yg x ada tu cpt2 le order ye

Yg nak Shaklee... yg nak free gift tu...... cr je kak ija. ready stok !




0 comments:

Post a Comment