Tuesday, August 29, 2017

BISNESS CARD DAN STICKER BOTTLE SHAKLEEE READY AT HOME

 BISNESS CARD DAN STICKER BOTTLE SHAKLEE READY AT HOME

Alhamdulillah

Semangat dan teruja sangat..... bila brg yang di tunggu dah pun tiba. Kejap je pun prosesnya. Hari jumaat lepas kak ija order..... hri ni dah pun sampai ke rumah.
- bisness card
- sticker bottle.
Ni yg kak ija order. risalah tu diaorg bg free

Bisness card



Sticker bottle


stikcer ni kak ija lekat kat free gift je
.


Semua ni kak ija order dengan rekaneka rill ye. sesiapa yg berminat boleh terjah fb beliau rekaneka rill. Masa Kak ija order hari tu bisness card tu ada offer, Kak ija beli 500pcs dengan harga RM60 Je..... offer last hujung bulan 8 ni. kiranya PROMOSI MERDEKA la 😁. sticker bottle ni je 300pcs rm50. tpi diaorg pos 336pcs. alhamdulillah.... rezeki kak ija.

Promosi merdeka




Sebelum proses...diaorg suruh kita check betoi x   

Simple...tu yg kak ija suka


Kak ija galakkan orang yg nak kekal dalam bisness yg kita minat ni..... mesti.ada
- flyer
- bisness card
- sticker bottle
- bunting
- cop

Ni semua.... melambangkan bisness korang nampak berjaya.

Jadi....

Yg x ada tu cpt2 le order ye

Yg nak Shaklee... yg nak free gift tu...... cr je kak ija. ready stok !




Continue Reading

Wednesday, August 16, 2017

KOMBINASI TERBAIK UNTUK ATASI KEPUTIHAN

KEPUTIHAN
=========



Sering serang golongan wanita
Sehingga menyebab kan tidak selesa
Salah satu bau x menyenangkan

Ada jugak keputihan yg menyebabkan gatal2
Ada yg tergaru2 sampaikan berdarah
Sehingga menyebabkan tidak selesa walaupun dengan apa jua situasi

Siapa yg alami keputihan saja yg tahu sakit dan sengsara 😷😷😷😷😷

SADISSSSS KAN!

Kami ada set cadangan yg bisa menbantu... inshaAllah ikhtiar dengan Alfalfa dan garlic mungkin ianya membantu

Sebab ramai yg berpuas hati dengan set ni πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€

Bukan saja anda wanita tersenym... suami pun mungkin tersenyum seharian 😊😊😊😊

Set ni berfungsi
GARLIC COMPLEX
Garlic secara tradisi terkenak dengan sifat anti-oksida dan anti kulat yg hebat. Selain daripada itu, ianya juga membantu meningkatkan imun sistem badan utk melawan jangkitan kuman

ALFALFA COMPLEX
Alfalfa bertindak sebagai agen antikulat yg kuat utk membunuh kulat candida yg merupakan punca utama keputihan.

www.semestisihat.blogspot.com:
WhatsApp sekarang:-
#pengedarSahShakleeAnda
☎ www.wasap.my/60193036830
☎ www.wasap.my/60193036830
☎ www.wasap.my/60193036830

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. #freegift menarik dan istimewa menanti anda!

#lulusKKM #pengedarshaklee #Damansara #KotaDamansara #AraDamansara #KelanaJaya #OneUtama #KayuAra #kuasaviral #SeluruhMalaysia #Shaklee #ShakleeMalaysia #JualShaklee #ShakleeEffect #ShakleeMurah #testimoni #kanser #darahtinggi #diabetes #readystok #shopping #Shakleeonline #ahlishaklee #vivix #cantik #kurus #sihat #putih
Continue Reading

Tuesday, August 8, 2017

AMBIK STOK LAGI!

AMBIK STOK LAGI!

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

cerita hari ini.... hari ni kak ija pagi2 dah redah hujan bawa si tecik Ainul g  Shaklee. Semalam ada cust Call Kak ija Nak order ESP, VIT E x 2, Alfalfa x 2.. tapi stok VIT E ada satu je kat rumah, nak tak nak pagi ni Kak Ija g lah Shaklee sebab nak cukupkan order cust tu.

Tu salah satu tanggaung jawab Kak Ija cuba penuhi permintaan korang semua ye!





alhamdulillah..... sebaik je sampai kat traffic light depan Shaklee tu... Kak Ija dapat WA daripada cust akak ni.... cust akak ni dia bekerja kat Mardinah, sebagai staff nurse, ni dia blik bercuti.... jadi dia order le set kulit ngan kak ija bekalan utk dibawa kesana... dia suka ambik set kulit ngan Kak Ija sebab cuaca sana panas... kulit jadi tak selesa... dah tentu pilihan utama dia VIT C dan VIT E kan.....

Korang nak tau x?





Kak ija suka mai Shaklee ni.... dah sampai sana, tak sah kan kalau korang x Selfie. tu tmpt Kak Ija cari rezeki. Dah 5 tahun kak Ija ni bersama Shaklee ni. byk kenangan pahit manis.. jatuh tergolek... untuk berjaya bkn senang,... byk halangan.. tpi kita kena lah lawan.

Dengan semangat.. Kak Ija kekal dengan Shaklee sampai sekarang

Yang tercari-cari shaklee ni, nk stok dengan kadar segera WA 0193036830 je bebila masa ye. pos boleh COD pun boleh. Free gift menanti anda....


 stok order hari ni ....

Rezeki hari ni....Alhamdulillah.
ESP X 1
Vit E x 3
ALFALFA x 2
VITAMIN C X 2
BARUT BAYI 10 HELAI
Continue Reading

Monday, August 7, 2017

TOPENG MUKA JEREBU

TOPENG MUKA JEREBU



Lama rasanya kak ija x jahit topeng muka jerebu ni..... dulu kak ija rajin jahit masa musim jerebu. Permintaan topeng muka jerebu ni masa tu laku keras. Sampai kak ija x menang tangan nak jahit. Terpaksa upah anak2 dan suami tolong pasangkan dia punya tali. Kak ija cuma menjahit saja.

La ni.... Kak ija dah x jahit. jual pun stok mana yg ada je. cara nak jahit pun x berapa nak ingatπŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†

Korang nak tau...... ada saja yg PM kak ija tanya pasal topeng muka ni. yg terbaru ni akak ni dr pahang nak orderkan utk anaknya  yg menghidap masalah paru2 kronik. br 4 tahun...... anak dia lelaki. Corak yg ada pulak sesuai utk budak perempuan. x kan nak jual corak tu kat dia kan.

Jadi kak ija kena rajinkan diri jahit kan topeng muka jerebu tu semula. Tak sampai hati bila kita dgr pasal anak2 yg sakit ni 😭😭😭

Alhamdulillah......

Bila mood tu datang...... gini lah hasilnya. cuma tali je kak ija x kenakan lagi. sebab kak ija akan pasangkan bila ada yg order. kak ija akan tanya nak tali ke...... nak yg getah. biasanya yg tali tu yg pakai tudung. senang nak ikat kan.









Kalau ada yg berkenan topeng muka jerebu yg kak ija jahit ni.... boleh WA 0193036830

Continue Reading

Wednesday, August 2, 2017

PROMOSI BEST SHAKLEE SEPANJANG BULAN OGOS

PROMOSI BEST SHAKLEE SEPANJANG BULAN OGOS


Daftar sebagai ahli dengan pembelian minimum 100uv dalam satu resit, anda layak:-
1 unit x Shaklee Shaker in Coral Orange) @RM 19.08 (Including 6% GST) OR
1 unit x Sustained Release Vita-C Plus @RM 63.60 (Including 6% GST) OR
1 set x Combo (Shaklee Shaker in Coral Orange + Sustained Release Vita-C Plus) @RM 82.68 (Including 6% GST)OGOS

Promosi ini khas untuk anda yg baru berdaftar sebagai ahli Shaklee Sahaja!



Sepanjang bulan ni jugak......kita sebagai ahli Shaklee boleh buat pembelian 5 BOTOL OMEGA DAN DAPAT VOUCHER RM60 tau....... best ke tak best tu??????

Mesti bestkan...... sapa cakap tak best tu dia rugi πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

SIAPA NAK TUMBLER MERAH?

Kalau sapa2 berminat nak dptkan tumbler merah tu..... boleh buat pembelian SET2 DIBAWAH YE





BEG MERAH SUPERHOT NI PULAK...... korang boleh buat pembelian seperti dibawah ni.


Rancang lah pembelian anda sekarang..... nak harga super double jimat..... mai join ahli.
Continue Reading

Tuesday, August 1, 2017

CINCH TEA BG ENERGY LUAR BIASA

Cinch tea bagi energy luar biasa!

Hari ni Kak Ija penat sangat..... dr pagi bangun settlekan kerja rumah, lepas tu singgah pulak ke HQ Shaklee top up stok yg x berapa nak ada.

Lepas balik dr Shaklee... kak ija terus ambik anak2 sekolah pagi.

Sampai kat umah.... isi form parcel yg nak kena pos utk cust pulak. Sebab kak ija kena pastikan barangan yg cust order tu kena pos seblum pkl 2.30ptg..... utk parcel tu sampai esoknya. Tu pun kalau abang pos men tak buat hal .

Seblm Kak Ija anto anak2 sekolah petang....... kak Ija bancuh secawan cinch tea.... suam2... dr mata Kak Ija ngantuk.... lesu...... mata terus segar.... tenaga luar biasa dtg secara tiba2..... terus rasa bertenaga!!!



Lepas tu br le kak Ija gerak anto anak2 sekolah petang, pos barang tuk customer dan COD KE Penjara sungaI Buloh.



Memang x rasa mengantuk pun.... segor mata ni sampai sekarang

Alhamdulillah

 KELEBIHAN CINCH TEA

Cinch tea ni kan..... boleh tingkatkan metabolisme, hilangkan rasa ngantuk... sesuai utk mereka yg nak trnkan berat badan... nak tenaga..... student ... yg kerja opis elok ambik cinch tea ni


Stok ..... READY STOK... NAK?????  PM 0193036830 Kak ija
Continue Reading

PROMOSI SHAKLEE OGOS 2017

Welcome OGOS!

SEMANGAT kak ija Bangun pagi..... bersiap2 G Shaklee tau..... stok kat umah dah semakin susut. Jadi tugas Kak Ija adalah penuhkan SOHO tu kembali. Kak ija paling risau kalau cust nak order barang.... barang tu x ada stok!

Pagi ni Kak ija, di temani si tecik Ainul merempit ke Shaklee....  memborong barang dagangan!



Leka2 pilih2 barang apa nak dibeli... dan2 le si tecik ni ajak ketoilet. Mama pun pasrah le...sebab mama fikir mama nak berada lama lagi kat Shaklee ni. Kak ija suka mai Shaklee ni...sebab rasa ada aura tersembunyi kat sana.



Make up remover dah susut dah kat shaklee... jadi kak ija x moh lepas kan peluang rembat satu tuk diri sendiri. alhamdulillah...... 



Tumbler merah.... wah cantik sangat. kita suka... kita suka.... Ni pun Kak ija beli gak 1 set EVER VIBRANT SET WITH FOLLOW YOUR HEART... Beki satu set ji dah bolrh beli tumbler merah ni... jadi bertambah2 le koleksi Kak Ija ni.... sebab kak Ija suka kumpul koleksi Shaklee.







Muka happy bila ianya jadi milik ku .......









Satu beg mama kita borong..... semua ni tuk anda. Yg inginkan Shaklee dengan kadar Segera boleh PM 0193036830. Mama  kita boleh antar kawasan berdekatan. Pos jugak disediakan !

Continue Reading