Monday, July 17, 2017

CADANGAN SET BERSALIN SHAKLEE

CADANGAN SET BERSALIN / BERPANTANG FULL SET!!!!



VITAMIN C
- Sebagai sistem imunisasi dalam badan

B COMPLEX
- Membantu kurangkan stress / meroyan

VITALEA
- Menyokong jangka hayat hati, usus, dan mata. Juga mampu berikan tenaga

ESP
- Membantu membekalkan tenaga dan memghasilkan susu

OSTEMATRIX
- Membekalkan kalsium secukupnya utk ibu dan bayi, sakit2 belakang, sendi, elakkan cramp

ALFALFA
- Merapatkan miss v, naikkan peranak, anjalkan payudara,pinggul, merawat dalaman. Dan salah satu jamu moden

HERBAL BLEND
- Elakkan gatal2 atau ruam. Selamat digunakan utk bayi

Bestnya set ni.... boleh diamalkan sejurus selepas berpantang, ianya bekalkan tenaga kepada si ibu. Maklum le bila jadi ibu.... tanggungjawab ... berjaga malam...akan menyebabkan tido malam terganggu. Bonus setelah amalkan set ni.... boleh kembalikan seri wajah...dan boleh trnkan berat badan dgn segera ☺☺☺

Nak dapatkan set ni dengan free gift menarik wA Kak ija 0193036830..pos dan cod disediakan. Kak ija cuba berikan servis terbaik utk anda. 
Continue Reading

PERMINTAAN PANAS DI BULAN SYAWAL HERB LAX

Permintaan panas di bulan Syawal HERB LAX



Boleh kata herb lax ni ada saja permintaan. Maklum le herb lax bantu lancarkan proses pembuangan. Bulan syawal ni kan kita makan banyak. Merata-rata jemputan open house...

Makan banyak.... banyak le proses pembuangan dengan Herb lax ni

Herb lax ni bertindak 8 - 10 jam....ada gak ambil masa 12 jam. Makan sebelum tidur....esk subur dah membuang. Maka dengan itu... korang boleh jalankan rutin harian seperti biasa.

Kalau tidak membuang seharian... otak jadi blurkan... senak. Dengan herblax....perut jadi ringin... kempis...sebab dia tolak habis bahan buangan!

Ramai yg akui...raya ni berat badan maintain dengan herb lax... ada jugak yg trn berkilo2 dengan herb lax ni.

Jadi.... yg belum dapatkan... apa tunggy lagi... hubungi 0193036830 kak ija utk dapatkan. Servis terbaik akan akak berikan kepda anda. Pasti anda akan berpuas hati ☺☺☺☺
Continue Reading