Friday, April 21, 2017

CADANGAN SET KEHAMILAN SHAKLEE

Assalamualaikum dan selamat pagi...

Hari ni kita bersiaran, Alhamdulilah. Ni nak cerita semalam ija g melawat baby Shaklee comel sgt, berat 3.9kg. Ibu baby amalkan set kehamilan dari mula-mula kehamilan lagi. Kalau tengok perut ibunya mcm x percaya anak dia berat 3.9kg. Mana x nya perut kecik je..... alhamdulilah lahir normal!

Ni kita nak cerita semasa kehamilan akak tu x ambik pun supplemen lain kecuali vitamin shaklee sahaja... nak tau tak akak tu ambil vitamin apa?

Cadangan set berpantang


Full set kehamilan akak ni makan dengan konsisten dan jayanya... 
Hasilnya semasa mengandung dia bg tau tidak berasa penat, letih mahupun tidak bermaya. Malam-malam pun tak kejang. Paling best bacaan HB dia berada pada tahap normal. Kalau nak ikutkan dulu seblm ambil set kehamilan masa mengandungkan anak- anak lain... dah le penat, asyik nak tido je, kaki usah cakap le asyik je cramp lagi-lagi bila waktu sejuk dan sebelah malam. Kalau korang nak tau ni anak ke 6 tau...... Bacaan HB pulak 8-10bcaan je. Muka lak pucat, biasa le darah tak cukup.


Testimoni set berpantang Shaklee


Alololo baby bambam, tido je semalam orang buat apa pun tak tak kisah. Lepas set kehamilan dah tentu le akak tu amalkan set berpantang shaklee kan. Moga akak tu menjalani tempoh berpantang dengan jaya dan mencapai berat badan yg diingini.

Korang kalau nak order atau ade sebarang pertanyaan mengenai shaklee boleh bertanya deret ngan ija. Wa nak calo dulu ye,

 Assalamualaikum. ..... moga kita bersiaran lagi!


WhatsApp sekarang:-Pengedar Sah Shaklee Damansara & Kelana jaya
☎ www.wasap.my/60193036830
Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. freegift menarik dan istimewa menanti anda!

Kak ija COD Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, One Utama, Kayu Ara, Damansara, Subang Bestari Dan Bangsar.


Continue Reading

Saturday, April 8, 2017

CADANGAN SET KEHAMILAN SHAKLEE

Apa yang ada di dalam Set Kehamilan Shaklee. ?

Set Asas untuk trimester pertama terdiri daripada:

VitaleaB ComplexVitamin COstematrik

 Set asas untuk trimester 2 & 3 terdiri dari:

📌Vitalea - 4 Bulan
📌B Complex - 4 Bulan
📌Vitamin C - 3-6 Bulan
📌Ostematrix - 1 Bulan
📌Omega Guard - 3 Bulan
📌Protein(Energy Soy Protein) - 1 1/2 Bulan



ESP
👶 Ianya sangat penting untuk membina dan memperbaharui sel2 tisu ,hormon dan enzim di dalam tubuh.Sangat diperlukan oleh wanita yang hamil dan menyusukan anak.penting untuk pembentukan kuku,rambut dan kulit.Esp juga memberikan ibu tenaga dimana bagi mereka yang mengalami morning sickness yang agak teruk. Ia juga memelihara dan mengelakkan janin menjadi cacat.Selain itu,protein ini juga membantu membekalkan asid amino yang bertindak membentuk otot dan organ bayi.Keperluan protein sewaktu mengandung perlulah mencukupi bagi membantu pertumbuhan plasenta, uterus, penghasilan susu dan untuk membantu aliran darah ibu yang bertambah Keperluan protein ini semakin penting ketika kehamilan memasuki trimester ke-3.

Multivitamin(Vita-lea)
👶 mengandungi 12 vitamin dan 7 galian dan ianya lengkap dengan iron formula.Iron formula sangat penting bagi ibu yang mengadung dan menyusukan anaknya.Kekurangan iron boleh membuatkan si ibu lemah,mudah nak pitam atau pengsan,Hb rendah dan sentiasa kelihatan pucat lesu.

B Complex
👶Lengkap dengan 8B iaitu keperluan tubuh yang sempurna ke atas vitamin B.Suplemen B complex Shaklee mengandungi Folic acid,Biotin yang sangat penting untuk pembentukan darah dan kestabilan hormon .Vitamin B dikatakan sangat penting untuk pembentukan tulang tengkorak anak di dalam kandungan.

Vitamin C(Sustaine Realese Vita-C)
👶 Sebiji vitamin C Shaklee bersamaan 7 setengah biji oren dan memenugi keperluan vitamin C minima tubuh kita iaitu 500mg.Ia sangat unik keran tidak mempunyai pewarna malah pengawet tambahan.Ianya adalah sustained realese dan akan digunakan secara beransur-ansur mengikut keperluan badan kita.

Omega -3(Omega Guard)
👶 Ianya sangat penting dalam membantu pembentukan otak bayi dari peringkat awal pembentukan.Mengandungi DHA yang sangat penting untuk otak.Ianya juga membnatu memecahkan lemak di dalam tubuh kita.Jadi ia membantu ibu mengawal berat badan ketika mengandung.

Kalsium(Ostematrik)
👶Kalsium sangat penting untuk pembinaan sel dan pembentukan tulang bayi.Tidak mengandungi lemak berbanding ibu yang hanya bergantung dengan produk tenusu.Kalsium penting untuk darah membeku dengan sempurna.membaiki ransangan urat saraf,mengelakkan kekejangan otot,sakit pinggng,lenguh-lenguh dan kebas kaki/tangan terutama bagi ibu mengandung serta kalsium juga penting untuk menstabilkan denyutan jantung dan tekanan darah tinggi.

WhatsApp sekarang:-
#pengedarSahShakleeAnda
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. #freegift menarik dan istimewa menanti anda!

#lulusKKM #pengedarshaklee #Damansara #KotaDamansara #AraDamansara #KelanaJaya #OneUtama #KayuAra #TropicanaSelatan #SeluruhMalaysia #Shaklee #ShakleeMalaysia #JualShaklee #ShakleeEffect #ShakleeMurah #testimoni #kanser #darahtinggi #diabetes #readystok #shopping #Shakleeonline #ahlishaklee #vivix #cantik #kurus #sihat #putih
Continue Reading

vivix Shaklee

Vivix sangat digalakkan untuk di minum oleh mereka yang ada penyakit seperti :-





👉penyakit kardiovaskular seperti serangan penyakit jantung.
👉strok.
👉asma.
👉gout.
👉kolesterol yang tinggi.
👉diabetes atau kencing manis.
👉tekanan darah tinggi.
👉penglihatan.
👉masalah berat badan.
👉kanser atau barah.
👉masalah kesuburan.
👉Alzheimer.
👉Flu, selsema, batuk.
👉Perokok.
👉lain lain masalah kesihatan.

Keempat empat ramuan semulajadi di atas bertanggungjawab dalam membantu mengurangkan risiko dan kesan tersebut. Disinilah kelebihan dan kebaikan Vivix Shaklee yang boleh digunakan oleh hampir semua orang untuk pelbagai jenis penyakit

Azliza Shaklee:
WhatsApp sekarang:-
#pengedarSahShakleeAnda
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. #freegift menarik dan istimewa menanti anda!

#lulusKKM #pengedarshaklee #Damansara #KotaDamansara #AraDamansara #KelanaJaya #OneUtama #KayuAra #TropicanaSelatan #SeluruhMalaysia #Shaklee #ShakleeMalaysia #JualShaklee #ShakleeEffect #ShakleeMurah #testimoni #kanser #darahtinggi #diabetes #readystok #shopping #Shakleeonline #lecithinpromosi #vivix #cantik #kurus #sihat #putih
Continue Reading

VIVIX

VIVIX !



Anda atau mak ayah punya masalah :
❌ diabetes teruk
❌ stroke / lumpuh
❌ gout / kaki kebas2 / kaki mudah membengkak besar
❌ darah tinggi / hypertensi / mudah stresss
❌ sakit jantung
❌ kanser / cyst / ketumbuhan
❌ tinggi kolestrol
❌ obessiti / berat badan berlebihan
❌ masalah sendi tulang rapuh
❌ kulit berjerawat / jerawat kronik
❌ lemah badan / tak bertenaga / mudah letih
❌ kulit kusam / tak sekata / nampak lebih tua dari usia
❌ eczema / alahan
❌ sinus / resdung / tonsil bengkak
❌ lain2 penyakit

Anda atau mak ayah anda PATUT CUBA VIVIX! Revolusi terbaru yang terkenal sebagai supplement anti kanser dan sangat cepat beri kesan pada badan!

10 KEBAIKAN VIVIX!
1) Menggalak penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
2) Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
3) Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
4) Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
5) Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
6) Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk
7) Membantu dlm proses penurunan berat badan
8) Menyokong kesihatan mata
9) Meningkatkan kesihatan imum badan
10) Menggalakan kesihatan keseluruhan

Vivix telah terbukti menyelesaikan masalah penyakit2 serius, antaranya :
• Diabetes
• Kolestrol tinggi
• Penyakit Kardiovaskular (Jantung)
• Tekanan Darah Tinggi
• Alzheimer atau nyanyuk
• Arthritis, Osteoporosis, Masalah sendi dan tulang
• Gout
• Letih
• Metabolisme badan RENDAH (antara sebab sukar turun berat badan)
• Masalah kulit dan bintik penuaan (kedut)
• Kanser dan tumor
• Katarak dan masalah mata
• Masalah saraf
• Lemah imun tahan daya badan - lambat sembuh

WhatsApp sekarang:-
#pengedarSahShakleeAnda
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. #freegift menarik dan istimewa menanti anda!

#lulusKKM #pengedarshaklee #Damansara #KotaDamansara #AraDamansara #KelanaJaya #OneUtama #KayuAra #TropicanaSelatan #SeluruhMalaysia #Shaklee #ShakleeMalaysia #JualShaklee #ShakleeEffect #ShakleeMurah #testimoni #kanser #darahtinggi
Continue Reading

Thursday, April 6, 2017

CADANGAN SET KECANTIKKAN SHAKLEE

Fungsi setiap vitamin yang dicadangkan dalam Set Kecantikan Shaklee:



B-Complex

Bersifat anti stress dan membantu melindungi kulit dari pancaran matahari. Salah satu punca kulit kusam adalah terlalu banyak terdedah pada matahari. Lebih B-Complex diperlukan oleh orang yang terdedah kepada matahari kerana B-Complex berfungsi sebagai pewarna kulit (melanin) yang rosak. B-Complex juga membantu melancarkan perjalanan darah untuk kesan kulit lebih muda dan glowing/berseri.

Vitamin E Complex

1 kapsul vitamin E sehari membantu melambatkan penuaan, mengurangkan kedut, garis halus, parut, jerawat dan bintik penuaan. Ianya mampu memulihkan tekstur kulit muka dan seluruh tubuh dari dalam. Vitamin E juga dapat menghilangkan parut dan jeragat dari dalam struktur kulit, bengkak dan ulser kulit. Boleh disapu terus pada luka untuk mengurangkan kesan parut.

Sustained Release Vita C Plus

Vitamin C dapat membantu proses pembaikan tisu (bekas² jerawat & parut) dan mencerahkan kulit. Ia juga merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit secara semulajadi, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit. Vitamin C amat terkenal dan sebati sebagai regim kecantikan sejak dahulu lagi. Pengambilan Vitamin C setiap hari untuk kulit yang lebih cerah, melambatkan penuaan, dan menghalang pembentukan pigmentasi yang merupakan penyebab utama kepada jeragat pada kulit.

Energizing Soy Protein (ESP)

Protein penting kepada mereka yang ingin kulit yang cantik dan ton warna yang sekata. Mereka yang mempunyai bekas jerawat yang berwarna hitam adalah disebabkan kekurangan protein untuk membina sel baru dan menyingkirkan sel mati yang berwarna hitam tersebut. ESP mengandungi asid amino yang penting untuk membina kuku, otot, rambut, kulit dan lain-lain. Ia merangsang pembentukan semual sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan, mengembalikan kulit yang cerah dan kepejalan otot, mengurangkan pigmentasi dan mengurangkan kesan parut. Pengambilan ESP yang kerap adalah kunci kepada awet muda.

WhatsApp sekarang:-
#pengedarSahShakleeAnda
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. #freegift menarik dan istimewa menanti anda!

#lulusKKM #pengedarshaklee #Damansara #KotaDamansara #AraDamansara #KelanaJaya #OneUtama #KayuAra #TropicanaSelatan #SeluruhMalaysia #Shaklee #ShakleeMalaysia #JualShaklee #ShakleeEffect #ShakleeMurah #testimoni #kanser #darahtinggi #diabetes #readystok #shopping #Shakleeonline #lecithinpromosi #vivix #cantik #kurus #sihat #putih
Continue Reading

Sunday, April 2, 2017

CARA TURUNKAN SUHU DEMAM DENGAN CARA SHAKLEE

Cuaca tak menentu sekarang ni.... ramai anak2 x sihat kan. Kalau g hosp ke... klinik ke..... mesti budak2 yg ramai. Sebabnya, antibodi budak2 lemah... cept berjangkit. Mcm tu jugak lah anak2 akak.

Mulanya selsema, batuk... lepas tu demam. Suhu lak bukan calang2... mandi kan.. basahkan... suhu tetap gak tinggi. Tak tido akak layan mereka. Risaukan.. kalau tido.. takut suhu lagi tinggi kang x pasal2 sawan tarik. 




Cara akak turun kan suhu mereka... akak suka mandikan mereka dengan air yg telah akak campurkan dengan Basic H. Lepas tu basahkan2 celah2 ketiak, leher, tengkuk, peha. Pastikan pelipat2 tu x terlalu panas ye. Suhu yg tinggi dimana2 bahagian jugak boleh menyebabkan sawan tarik. Kain basah letakkan sentiasa dia atas dahi mereka. Pastikan jgn guna suhu air paip.. gunakan air suam atau campuran basic H. 

Manakala... HERBAL BLEND akak sapukan di bahagian dada, tengkuk, hidung.. bagi dia rasa selera. Rasa sejuk2 je. Tu oun bantu turun kan suhu jugak. 

Ubat doktor jgn lupa makan tau.. tepat je masa, bg... jgn culas. Bg antra 4-6jam tu. 



Selain daripada ubatan doktor.... vitamin tambahan pun perlu diberikan, utk tingkatkan imunisasi badan anak2 anda..... doktor pun suka syorkan vitamin C dan omega. Vit C utk imunisasi manakala Omega utk cairkan kahak. 



Ubatan doktor ngan vitamin tambahan sama2 penting ye....😊😊😊

Jadi..... 

Pastikan vitamin2 ni perlu ada ketika anak2 sihat mahupun demam ye !


WhatsApp sekarang:-
#pengedarSahShakleeAnda
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. #freegift menarik dan istimewa menanti anda!

#lulusKKM #pengedarshaklee #Damansara #KotaDamansara #AraDamansara #KelanaJaya #OneUtama #KayuAra #TropicanaSelatan #SeluruhMalaysia #Shaklee #ShakleeMalaysia #JualShaklee #ShakleeEffect #ShakleeMurah #testimoni #kanser #darahtinggi #diabetes #readystok #shopping #Shakleeonline #lecithinpromosi #vivix #cantik #kurus #sihat #putih
Continue Reading

Saturday, April 1, 2017

TESTIMONI VITAMIN E KULIT LEMBUT DAN FLAWLESS

Vitamin E Complex Shaklee
------------------------
💥Terkenal sebagai vitamin cantik. Vitamin E bagus untuk mereka yang inginkan kulit lebih cantik, lebih licin, dan awet muda sentiasa.

💥Bersifat anti-penuaan, ia dapat mengurangkan garisan halus, tanda penuaan pada wajah

💥Membantu memudarkan/mengurangkan parut dan masalah jerawat

💥Memperbaiki peredaran darah lalu menjadikan wajah berseri dan tak kusam, secara tak langsung, kulit bersih dari jerawat dan jeragat

💥Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas.

💥Membantu dalam mendapatkan rambut yang cantik, sihat dan lebat.

💥Mengawal pengeluaran sebum minyak pada wajah ( bagus untuk kulit berminyak)



Yg ni salah satu testimoni VITAMIN E, KULIT LEMBUT, FLAWLESS 😍😍😍


WhatsApp sekarang:-
#pengedarSahShakleeAnda
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. #freegift menarik dan istimewa menanti anda!

#lulusKKM #pengedarshaklee #Damansara #KotaDamansara #AraDamansara #KelanaJaya #OneUtama #KayuAra #TropicanaSelatan #SeluruhMalaysia #Shaklee #ShakleeMalaysia #JualShaklee #ShakleeEffect #ShakleeMurah #testimoni #kanser #darahtinggi #diabetes #readystok #shopping #Shakleeonline #lecithinpromosi #vivix #cantik #kurus #sihat #putih
Continue Reading

ESP TINGGI PROTEIN DAN BANYAK MAFAAT SERTA KEBAIKKANNYA

ESP
TINGGI PROTEIN... BANYAK MANFAAT DAN KELEBIHAN ☺

Bila dah ada yg terbaik, kenapa pilih yg lain ......

Rasai kelazatan ESP ni... dan perolehi manfaat dan kelebihan nya  😘😘



WhatsApp sekarang:-
#pengedarSahShakleeAnda
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. #freegift menarik dan istimewa menanti anda!

#lulusKKM #pengedarshaklee #Damansara #KotaDamansara #AraDamansara #KelanaJaya #OneUtama #KayuAra #TropicanaSelatan #SeluruhMalaysia #Shaklee #ShakleeMalaysia #JualShaklee #ShakleeEffect #ShakleeMurah #testimoni #kanser #darahtinggi #diabetes #readystok #shopping #Shakleeonline #lecithinpromosi #vivix #cantik #kurus #sihat #putih
Continue Reading

CARA MERAWAT KEPUTIHAN

CARA MERAWAT KEPUTIHAN



Apakah itu keputihan?

Di kalangan pakar perubatan, keputihan dikenali dengan istilah Leucorrhoe atau Fluor Albus. keputihan sebenarnya adalah cairan lendir yang keluar dari vagina dan mempunyai pelbagai sifatnya dan berbeza di antara wanita dengan wanita yang lain.


Keputihan ada dua jenis iaitu normal dan abnormal yang sudah menjadi penyakit. Kita semua perlu prihatin dengan jenis keputihan kedua² ini. Jangan memandang remeh perkara ini, kerana kelak boleh menjadi serius!


Kesan terhadap wanita


Keputihan ini berlaku kerana ia sebenarnya adalah proses perubahan hormon dan pembersihan yang mana sel mati dikeluarkan dari dalam lubang faraj. Kita akan dapati keputihan akan berlaku pada sebelum waktu haid. Semua orang tidak terkecuali termasuklah kanak-kanak kecil, anak dara, wanita berkahwin dan juga hamil. Anak dara remaja ini yang mempunyai sistem badan rendah dan juga mempunyai sejarah penyakit diabetes atau aktif seksual juga sangat berpotensi untuk mendapat KEPUTIHAN.


Keputihan normal
Dalam keadaan normal, cairan yang keluar adalah bening, tidak berwarna, tidak berbau dan tidak gatal. Keputihan normal ini juga boleh dijadikan ukuran tingkat kesuburan si gadis. Sekiranya cairan putih bening ini sepanjang 20cm, ini menandakan yang kamu sangat subur. Cairan ini juga dikenali dengan nama cairan ovulasi.

Keputihan abnormal
Berupa cairan seperti susu, cairan yang likat dan liat berwarna kekuningan atau kadang-kadang seperti gumpalan keju yang boleh menimbulkan rasa gatal. Sekiranya agak parah, cairan ini boleh berwarna keabuan sehingga kehijauan dan berbau hanyir serta busuk.

Punca keputihan abnormal
Ada beberapa sebab berlakunya keputihan abnormal. ingin tahu apakah dia?

Antaranya ialah:


1. Kamu terlalu penat.

2. Berada dalam situasi yang sangat tertekan.

3. Jangkitan.


Ketahui pula jenis jangkitan

Sekiranya kamu merasakan keputihan abnormal kamu berlaku kerana jangkitan, cepat kenal pasti jenis jangkitannya agar lebih mudah untuk kamu mencari penawarnya.


1. Kurap Candidas atau Monilia

Warna putih susu, likat, berbau yang agak kuat dan vagina menjadi gatal.


2. Parasit Trichomonas Vaginalis

Cairan keputihan akibat parasit kental, berbuih, berwarna kuning atau kehijauan dengan bau hanyir.


3. Bakteria Gardnella

Boleh membuatkan vagina rasa gatal dan sangat terganggu. warna cairannya adalah keabuan, berair, berbuih dan berbau hanyir.


4. Virus

Keputihan akibat infeksi virus juga sering ditimbulkan akibat penyakit kelamin seperti Condyloma, herpes, HIV / AIDS.


5. Benda asing

Hal yang satu ini kita sering abaikan, namun sebenarnya ia sangat penting. Benda-benda yang tidak sengaja masuk ke dalam vagina seperti rambut ataupun benang dari seluar dalam.

SET KEPUTIHAN:

🌸 Alfalfa Complex - Mempuyai sifat antikulat

🌸 Garlic - Antibiotik Semulajadi dan membunuh kulat

🌸 Vita C SR / Zinc -  Penting di dalam fungsi sistem imun


WhatsApp sekarang:-
#pengedarSahShakleeAnda
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. #freegift menarik dan istimewa menanti anda!

#lulusKKM #pengedarshaklee #Damansara #KotaDamansara #AraDamansara #KelanaJaya #OneUtama #KayuAra #TropicanaSelatan #SeluruhMalaysia #Shaklee #ShakleeMalaysia #JualShaklee #ShakleeEffect #ShakleeMurah #testimoni #kanser #darahtinggi #diabetes #readystok #shopping #Shakleeonline #lecithinpromosi #vivix #cantik #kurus #sihat #putih
Continue Reading

Detik nak Closing ....Shaklee

Cerita semalam... detik saat nak hadapi closing... kita bawa anak2 yg x berapa sihat tu lepak kat Shaklee. Diaorg main taman.... yg kita lak buat kira2 kan.


Akak ni memang suka G Shaklee. Bila sampai Shaklee mood mesti happy. Muka pun ada senyum. Macam ada sesuatu kat Shaklee tu ... yg buat akak suka ke Sana tau 😃


Sampai Je Shaklee akak suka duduk dekt sini.. suka tgk rak2 yg tersusun suplement Shaklee ni.


Ni stok yg akak borong Semalam.. gigih akak buat kira2. Nak kan effective bulan ni. Stok utk akak.. stok utk downline akak. Target dik..target... hujung bulan ni lah kita kena scorr target. Tgk berapa bonus kita boleh dpt.


Wah .. dpt lagi mug ni... akak suka.. akak suka.. akak suka.. akak suka buat stok ... buat koleksi barang2 shaklee ni..sebab akak rasa barang2 Shaklee ni sesuatu berharga buat akak. Beli suka.. guna jauh sekali.. sebab akak sayang nak guna mereka ni 😃😃😃
 Sapa mcm akak ???

Alhamdulillah... jam 3 petang semalam akak dah closing ....dengan ini income akak 4 angka sebulan. Bulan 4 ni cricle br... akak kena ada matlamat utk lebih berjaya.. akak nak jadi suri rumah berjaya. Akak x moh angan2.. akak nak jadikan ianya kenyataan.... inshaAllah

Siapa nak buat income... part time... full time... mai akak ajar... ☺


WhatsApp sekarang:-
#pengedarSahShakleeAnda
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. #freegift menarik dan istimewa menanti anda!

#lulusKKM #pengedarshaklee #Damansara #KotaDamansara #AraDamansara #KelanaJaya #OneUtama #KayuAra #TropicanaSelatan #SeluruhMalaysia #Shaklee #ShakleeMalaysia #JualShaklee #ShakleeEffect #ShakleeMurah #testimoni #kanser #darahtinggi #diabetes #readystok #shopping #Shakleeonline #lecithinpromosi #vivix #cantik #kurus #sihat #putih
Continue Reading