Friday, March 31, 2017

JOM JOIN KEAHLIAN SHAKLEE

Assalamualaikum dan selamat pagi
Buat pengguna shaklee diluar sana, yg mana belum join SHAKLEE baik join sekarang... rugi sekiranya anda pengamal produk shaklee tapi masih tidak menjadi ahli. Banyak kelebihan, kebaikkan dan pelbagai magic akan berlaku, sekiranya anda join Shaklee.

Berkuat kuasa serta merta, yg mana tidak menjadi ahli....  mereka hanya boleh menikmati shaklee dgn HARGA RETAIL, tiada lagi harga kasih sayang, cintan cintun, buah hati, harga kawan2.

Yg mana join ahli boleh menikmati segala kelebihan shaklee tawarkan. Tak nak jual tak pe, boleh guna tuk kegunaan sendiri.

Nak tau lebih lanjut berkaitan dgn shaklee boleh hubungi:


WhatsApp sekarang:-
#pengedarSahShakleeAnda
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. #freegift menarik dan istimewa menanti anda!

#lulusKKM #pengedarshaklee #Damansara #KotaDamansara #AraDamansara #KelanaJaya #OneUtama #KayuAra #TropicanaSelatan #SeluruhMalaysia #Shaklee #ShakleeMalaysia #JualShaklee #ShakleeEffect #ShakleeMurah #testimoni #kanser #darahtinggi #diabetes #readystok #shopping #Shakleeonline #lecithinpromosi #vivix #cantik #kurus #sihat #putih
Continue Reading

Thursday, March 30, 2017

vitalea

Hb low
Tenaga kurang
Tiada selera makan



Vitalea boleh jadi peneman anda.... boleh gantikan nutrisi yg x cukup dalam tubuh badan


WhatsApp sekarang:-
#pengedarSahShakleeAnda
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. #freegift menarik dan istimewa menanti anda!

#lulusKKM #pengedarshaklee #Damansara #KotaDamansara #AraDamansara #KelanaJaya #OneUtama #KayuAra #TropicanaSelatan #SeluruhMalaysia #Shaklee #ShakleeMalaysia #JualShaklee #ShakleeEffect #ShakleeMurah #testimoni #kanser #darahtinggi #diabetes #readystok #shopping #Shakleeonline #lecithinpromosi #vivix #cantik #kurus #sihat #putih
Continue Reading

kelebihan ostematrix

Kelebihan yg terdapat dalm sebotol ostematrix!

Ibu hamil digalakkan mengambil ostematrix ni... kerana ianya bantu elkkan cramp, berikan tido yang lena😁



WhatsApp sekarang:-
#pengedarSahShakleeAnda
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. #freegift menarik dan istimewa menanti anda!

#lulusKKM #pengedarshaklee #Damansara #KotaDamansara #AraDamansara #KelanaJaya #OneUtama #KayuAra #TropicanaSelatan #SeluruhMalaysia #Shaklee #ShakleeMalaysia #JualShaklee #ShakleeEffect #ShakleeMurah #testimoni #kanser #darahtinggi #diabetes #readystok #shopping #Shakleeonline #lecithinpromosi #vivix #cantik #kurus #sihat #putih
Continue Reading

VIVIX KECUTKAN CYST

TERIMA KASIH VIVIX

==========

Pada 22/12/16 mak ada appoinment mak dengan doktor

Dua bulan lepas mak CikNa disahkan Cyst sebesar 5cm, doktor ingin buat surat refer hospital untuk buat operation sebabnya doktor kata sudah tahap bahaya sebab takut ianya merebak ke Ovari lain

Mak cakap dengan doktor saya nak tangguh

Mak selalu mengadu sakit apabila kedatangan haid, rasa perut merengat-rengat lain dari yang lain hingga tidak sedar rupanya ia adalah Cyst yang sudah lama bertapak dalam tu!!!

Allah, kesiannya mak syurgaku ini
Hati anak mana yang sanggup melihat mak dan ayahnya tak sihat ke, sakit ke

Luluh jantung CikNa bila memikirkan sebelum ni apa yang mak tanggung😒

Kalau dahulu mak dan ayah  CikNa sanggup buat apa sahaja untuk anak-anaknya, kali ini sebagai anak CikNa membalas semula

Bila tahu mak CikNa ada cyst, tanpa berlengah, terus CikNa belikan mak vivix

Yess!!! CikNa belikan vivix untuk mak hasil simpanan duit CikNa sendiri masa tu

Tak pikir apa-apa pun masa tu, walaupun harganya agak mewah, TAPI lagi mahal nilai kesihatan mak dan ayah

Cukuplah mata melihat mak dan ayah CikNa sihat, cukup lah melihat mereka tersenyum indah

Mereka jauh dari CikNa, dan jauh dari keluarga

Mereka yang mengajar CikNa dan adik-adik belajar A,B,C, membaca semua

Kebahagian kita yang sekarang kerana adanya doa mak dan ayah kita selama ini😘

Tarikh keramat 22/12/16 pada hari inilaj tarikh penting buat CikNa, syukur padamu Ya Allah

Doktor sahkan yang mak tak perlu lagi ambil ubat hospital, itu petanda yang baik

Sujud syukur pada mu Ya Allah
Engkau la Maha Penyayang

CikNa selalu pesan dekat mak, mak buat solat hajat selalu sebelum dan semasa makan VIVIX ni

Allah bantu, sebab Allah tahu kita usaha ,bukan duduk meredhakan diri sahajaπŸ’ͺ

Bantulah keluarga, sayangi mereka

INILAH MAK AYAH CIKNA😍
LOVE THEM TILL JANNAH



Ingin ikhtiar bersama suplemen Vivix?

WhatsApp sekarang:-
#pengedarSahShakleeAnda
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. #freegift menarik dan istimewa menanti anda!

#lulusKKM #pengedarshaklee #Damansara #KotaDamansara #AraDamansara #KelanaJaya #OneUtama #KayuAra #TropicanaSelatan #SeluruhMalaysia #Shaklee #ShakleeMalaysia #JualShaklee #ShakleeEffect #ShakleeMurah #testimoni #kanser #darahtinggi #diabetes #readystok #shopping #Shakleeonline #lecithinpromosi #vivix #cantik #kurus #sihat #putih
Continue Reading

Tuesday, March 28, 2017

pengedar Shaklee damansara

Cerita hari jumaat....

Bila seharian hujan... nak kemana pun susah... apa lagi kita lepak kat shaklee. Sambil borong barang dagangan, dpt lah jugak budak2 ni main taman kan!

Lagi pun budak2 ni bising, mama ni busy je 😊😊😊

Kata superwomen, bisness women... mesti lah busy kan. Hehehe... perasan lak diri ni.

Ni barang dagangan yg kita borong hari jumaat hari tu.. sikit je tpi cecah jugak lah rm1200. Semua ni dah bertuan ye. Rezeki mama... rezeki anak2....alhamdulillah.


Lepas tu kan... kan x lama lagi Nc... kita pun beli lah tiket tu kita join nc Nanti



Mood happy anak2 bila dgr g shaklee.. sebabnya, diaorg dpt main taman.. tgk lah wajah mereka ni 😊😊😊









Barang kat akak readt stok ye... sapa2 nak Shaklee cari akak ye ☺☺☺


WhatsApp sekarang:-
#pengedarSahShakleeAnda
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. #freegift menarik dan istimewa menanti anda!

#lulusKKM #pengedarshaklee #Damansara #KotaDamansara #AraDamansara #KelanaJaya #OneUtama #KayuAra #TropicanaSelatan #SeluruhMalaysia #Shaklee #ShakleeMalaysia #JualShaklee #ShakleeEffect #ShakleeMurah #testimoni #kanser #darahtinggi #diabetes #readystok #shopping #Shakleeonline #lecithinpromosi #vivix #cantik #kurus #sihat #putih
Continue Reading

pengedar Shaklee damansara

Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Alhamdulillah

Hari ni dalam2 tak sihatkan.... sempat gak lah berkunjung Ke Shaklee, g borong barang dagangan yg nak kena pos dan Cod hari ni




Lepas je borong barangan g pulak kat PARK VIEW KELANA JAYA antar set kesuburan kat cust . Alhamdulillah... senang berurusan ngan cust ni... tak tanya banyak...trs je bank in. 😊😊😊



Selepas settle anto set kesuburan.... kita g singgah pulak KAYU ARA, antar sebotol Vitamin C kat PERSATUAN DIALISIS KURNIA. Staf nurse sana order tuk adiknya ☺


Perjalanan diteruskan lagi... kali ni kita g Pos Sebotol Vitamin C utk cust Mersing Johor.... akak kalau pos barang kat sini je... Uptown damansara dekat dengan sekolah agama anak... sekali jalan je..anto anak sekolah agama... balik trs pos brg.


Settle pos barang kita g pulak NXP sunway way.... sepattnya balik Shaklee tadi singgah sana.. sebabkan cust meeting, terpaksa lak anto pukul 2kan.



Alhamdulillah settle semuanya.... ni br je sampai umah. Balik rehat le pulak. kalau ada yg nak selit2 nak suh kak ija pos ke.. COD ke.. cari je akak.. akak anto trs sampai ke tmpt anda. InshaAllah

Harga istimewa berserta free gift utk cust2 akak 😊😊😊


WhatsApp sekarang:-
#pengedarSahShakleeAnda
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza
☎ 0193036830 Azliza

Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. #freegift menarik dan istimewa menanti anda!

#lulusKKM #pengedarshaklee #Damansara #KotaDamansara #AraDamansara #KelanaJaya #OneUtama #KayuAra #TropicanaSelatan #SeluruhMalaysia #Shaklee #ShakleeMalaysia #JualShaklee #ShakleeEffect #ShakleeMurah #testimoni #kanser #darahtinggi #diabetes #readystok #shopping #Shakleeonline #lecithinpromosi #vivix #cantik #kurus #sihat #putih
Continue Reading