Saturday, January 17, 2015

VITAMIN KESUBURAN LELAKICadangan set kesuburan lelaki
Asyik cerita pasal wanita je, lelaki pun perlukan suplement jugak kan. Peranan sperma sama penting dengan peranan ovulasi

Zinc
- Zinc paling banyak dijumpai dalam sperma. Jumlah yang mencukupi diperlukan bagi membina lapisan luar dan ekor sperma. Oleh itu, memang jelas zinc sangat diperlukan bagi menghasilkan sperma yg sihat
-zinc juga memainkan peranan yg penting dalam pembahagian sel. Jika anda faham bagaimana fetus terbentuk daripda telur dan sperma, anda akan tahu betapa penting nya pembahagian sel, kerana itu, zinc yg mencukupi amat penting untuk pensenyawaan.


Vitamin E dengan selenium
-Vitamin E penting untuk kesuburan dan sistem reproduksi bukan sahaja lelaki, tetapi juga wanita. Ia juga dpat meningkatkan mobiliti sperma (sperm motility)
-Selenium ialah sejenis antioksida yg kuat dan dapat mencegah perpecahan kromosom dan kerosakan DNA iaitu punca keguguran dan kecacatan pada kelahiran. Selenium juga amat penting untuk pwmbentukkan sperma yg sihat.

CoQ10
-Amat penting utk proses penghasilan tenaga dan metabolik karbohidrat yang normal. Wanita yang memiliki kadar CoQ10 yg rendah, berisi untuk mengalami keguguran. CoQ10 juga ialah sejenis antioksida. Oleh itu, ia amat baik untuk melindungi sperma daripada kerosakan. Sperma yg rosak atau tidak normal boleh membawa kepada keguguran.
-CoQ10 banyak didapati pada bahagian antara kepala dan ekor sperma, yg memberi tenaga untuk sperma bergerak dan lain proses. Oleh itu, CoQ10 memainkan peranan penting dalam motility sperma.


Untuk Order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah....pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank nak COD SHAKLEE dikawasan berdekatan AZLIZA SAHIN seperti Kelana Jaya, Damansara, Tropicana, Kayu Ara, Flora Damansara Kota Damansara boleh hubungi AZLIZA SAHIN.
"Dapatkan Produk Shaklee dengan harga yang istimewa sekiranya anda mendaftar sebagai Ahli/Pengedar Shaklee. Pelbagai keistimewaan yang bakal anda perolehi sebagai Ahli/Pengedar Shaklee. Berminat untuk mendaftarkan Ahli/Pengedar Shaklee boleh SMS/WHATSAPP saya di nombor yang tertera atau PM di Facebook saya."

Yuran Keahlian sebanyak Rm75 seumur hidup. 
(Termasuk Rm10 untuk penghantaran Kit Ahli)


Sebarang pertanyaan..... order, boleh hubungi:-
PENGEDAR SHAKLEE
SID : 927880
SMS / WHATSAPP : 0193036830
FACEBOOK : Azliza Ija
COD : Kelana Jaya, Damansara, Tropicana, Kayu Ara, Flora Damansara & Kota Damansara
POS LAJU : SELURUH MALAYSIA0 comments:

Post a Comment