Saturday, January 10, 2015

MULAKAN DIET SIHAT ANDA SEKARANGSiapa tahun ni berazam nak kuruskan badan????
Bagaimana pilihan diet anda...
Diet dengan sendiri ke, atau ditemani vitamin sihat anda.
Kalau macam ija, ija ditemani vitamin sihat. Bukan saja membantu ija turunkan berat bdan, malahan membantu ija kembalikan bentuk badan tanpa ada kesan mengelebeh. Syok nya vitamin ni......... kolestrol dalam darah sudah kembali normal. Kolestrol normal, dah tentunya kita kembali sihat kan, tu lah dinamakan Diet Sihat. Tak mahal pun.... berbaloi-baloi pun ada. InshaAllah cara pengambilan yg betoi pun akan diberikan sekali kepada anda.


Untuk Order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah....pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank nak COD SHAKLEE dikawasan berdekatan AZLIZA SAHIN seperti Kelana Jaya, Damansara, Tropicana, Kayu Ara, Flora Damansara Kota Damansara boleh hubungi AZLIZA SAHIN.
"Dapatkan Produk Shaklee dengan harga yang istimewa sekiranya anda mendaftar sebagai Ahli/Pengedar Shaklee. Pelbagai keistimewaan yang bakal anda perolehi sebagai Ahli/Pengedar Shaklee. Berminat untuk mendaftarkan Ahli/Pengedar Shaklee boleh SMS/WHATSAPP saya di nombor yang tertera atau PM di Facebook saya."

Yuran Keahlian sebanyak Rm75 seumur hidup. 
(Termasuk Rm10 untuk penghantaran Kit Ahli)


Sebarang pertanyaan..... order, boleh hubungi:-
PENGEDAR SHAKLEE
SID : 927880
SMS / WHATSAPP : 0193036830
FACEBOOK : Azliza Ija
COD : Kelana Jaya, Damansara, Tropicana, Kayu Ara, Flora Damansara & Kota Damansara
POS LAJU : SELURUH MALAYSIA

0 comments:

Post a Comment