Saturday, January 17, 2015

CERITA PENUTUP 2014...

Suka suki penutup 2014....
Akhirnya downline ija naik rank Supervisor dengan jayanya. Alhamdulillah. ... segala usaha, dugaan dan impian dia nak membantu suami dan keluarga akhirnya tercapai. Selama ini ija hanya dengar dan dengar keluhan, kisah sedih dia. Dia join shaklee ni pun sebab nak ubah hidupnya. Tu le bila kita bersama-sama impian segalanya mudah untuk kita capai. Senang untuk kita berjaya  kita hanya tunjuk jalan yg betoi..... lorong yg betoi korang hanya follow je.... inshaAllah...... dengan mudah je........

Tgk..... duduk dirumah.... income lebih dr orang yg keluar bekerja. Dapat pulak tu membesarkan anak-anak didepan mata. Rezeki Allah yg sungguh luar biasakan ..........

Sekiranya korang ingin dapatkan bimbingan... tunjuk ajar bagaimana nak bermula..... korang boleh cari ija ye.. inshaAllah ija sedia membantu.


Untuk Order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah....pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank nak COD SHAKLEE dikawasan berdekatan AZLIZA SAHIN seperti Kelana Jaya, Damansara, Tropicana, Kayu Ara, Flora Damansara Kota Damansara boleh hubungi AZLIZA SAHIN.
"Dapatkan Produk Shaklee dengan harga yang istimewa sekiranya anda mendaftar sebagai Ahli/Pengedar Shaklee. Pelbagai keistimewaan yang bakal anda perolehi sebagai Ahli/Pengedar Shaklee. Berminat untuk mendaftarkan Ahli/Pengedar Shaklee boleh SMS/WHATSAPP saya di nombor yang tertera atau PM di Facebook saya."

Yuran Keahlian sebanyak Rm75 seumur hidup. 
(Termasuk Rm10 untuk penghantaran Kit Ahli)


Sebarang pertanyaan..... order, boleh hubungi:-
PENGEDAR SHAKLEE
SID : 927880
SMS / WHATSAPP : 0193036830
FACEBOOK : Azliza Ija
COD : Kelana Jaya, Damansara, Tropicana, Kayu Ara, Flora Damansara & Kota Damansara
POS LAJU : SELURUH MALAYSIA

0 comments:

Post a Comment