Monday, January 5, 2015

CADANGAN SET KESIHATAN ASAS

Set Kesihatan Umum adalah set untuk kesihatan menyeluruh tubuh badan kita. Semua golongan dewasa, remaja dan warga emas sesuai mengamalkan set ini. Set ini adalah untuk kegunaan 4 bulan dan ianya terdiri daripada Vitalea, Vitamin C dan B-Complex. 

Fungsi Vitalea : 
-Meningkatkan kecerdasan mental dan ketahanan daripada penyakit Menolong fungsi normal penghadaman dan selera makan Penting untuk pertumbuhan sel dan pembiakan 

Fungsi Vitamin C : 
-Anti-Oksidan semulajadi Mengekalkan integriti sel Menggalakkan gigi, gusi, tulang, otot, kulit dan salur darah supaya sihat Menolong mengurangkan simptom elergik 

Fungsi B-Complex : 
-Menggalakkan kesihatan jantung, metabolisme tenaga dan replikasi DNA yang sihat Menukarkan makanan menjadi tenaga Mengurangkan simptom kemurungan dan tekanan Meningkatkan fungsi otakUntuk Order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah....pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank nak COD SHAKLEE dikawasan berdekatan AZLIZA SAHIN seperti Kelana Jaya, Damansara, Tropicana, Kayu Ara, Flora Damansara Kota Damansara boleh hubungi AZLIZA SAHIN.
"Dapatkan Produk Shaklee dengan harga yang istimewa sekiranya anda mendaftar sebagai Ahli/Pengedar Shaklee. Pelbagai keistimewaan yang bakal anda perolehi sebagai Ahli/Pengedar Shaklee. Berminat untuk mendaftarkan Ahli/Pengedar Shaklee boleh SMS/WHATSAPP saya di nombor yang tertera atau PM di Facebook saya."

Yuran Keahlian sebanyak Rm75 seumur hidup. 
(Termasuk Rm10 untuk penghantaran Kit Ahli)


Sebarang pertanyaan..... order, boleh hubungi:-
PENGEDAR SHAKLEE
SID : 927880
SMS / WHATSAPP : 0193036830
FACEBOOK : Azliza Ija
COD : Kelana Jaya, Damansara, Tropicana, Kayu Ara, Flora Damansara & Kota Damansara
POS LAJU : SELURUH MALAYSIA

0 comments:

Post a Comment