Monday, December 29, 2014

CADANGAN SET BERPANTANG ASASCADANGAN SET BERPANTANG ASAS

Jamu moden pilihan ibu-ibu masa kini....................... senang dan mudah je kan!

Ibu-ibu yang masih mencari-cari set berpantang..Jom tgk kelebihan kombinasi suplemen dalam Set Berpantang Shaklee:

1. Multivitamin dengan zat besi (VITALEA)
- Pengambilan vitamin ini membantu mengembalikan kecergasan fizikal dan mental kepada ibu kerana vitamin ini bertindak untuk memberi tenga kepada si ibu. Oleh kerana vitamin ini diformulasikan dengan zat besi, ini bolehmengelakkan risiko anemia dan tekanan darah rendah, sekaligus mengelakkan si ibu berasa letih dan kelesuan yang berpanjangan.

2. Vitamin B-Complex
- Pengambilan vitamin B-Complex boleh membantu meredakan stress dan tekanan yang dihadapi oleh ibu di sepanjang proses bepantang di samping membekalkan tenaga dan membantu keseimbangan hormon.

3. Vitamin C
-Pengambilan vitamin C sangat penting untuk menyembuhkan luka jahitan bersalin tidak kiralah bersalin secara normal mahupun ceaserian. Vitamin ini membantu membaik pulih sel tisu yang telah rosak selepas bersalin dan juga merangsang pembentukan kolagen untuk mencantikkan kulit. Selain itu, pengambilan vitamin ini penting untuk meningkatkan tahap imunisasi, mengelakkan ibu daripada terkena jangkitan demam dan selesema. Untuk pengetahuan, Vitamin C Shaklee menyamai dengan kita makan 7 biji setengah buah oren. Hebat kan…

4. Zinc
-Pengambilan zinc sangat penting untuk membaik pulih luka jahitan dan luka dalaman serta membantu mempercepatkan penyembuhan luka tersebut. Di samping itu, zinc membantu proses pengecutan rahim ibu kembali normal serta mengatasi masalah rambut gugur selepas bersalin.Untuk Order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah....pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank nak COD SHAKLEE dikawasan berdekatan AZLIZA SAHIN seperti Kelana Jaya, Damansara, Tropicana, Kayu Ara, Flora Damansara Kota Damansara boleh hubungi AZLIZA SAHIN.
"Dapatkan Produk Shaklee dengan harga yang istimewa sekiranya anda mendaftar sebagai Ahli/Pengedar Shaklee. Pelbagai keistimewaan yang bakal anda perolehi sebagai Ahli/Pengedar Shaklee. Berminat untuk mendaftarkan Ahli/Pengedar Shaklee boleh SMS/WHATSAPP saya di nombor yang tertera atau PM di Facebook saya."

Yuran Keahlian sebanyak Rm75 seumur hidup. 
(Termasuk Rm10 untuk penghantaran Kit Ahli)


Sebarang pertanyaan..... order, boleh hubungi:-
PENGEDAR SHAKLEE
SID : 927880
SMS / WHATSAPP : 0193036830
FACEBOOK : Azliza Ija
LIKE FB PAGES : Kedai Vitamin Damansara & KelanaJaya
BLOG : semestisihat.blogspot.com
EMAIL : azlizaija@gmail.com
COD : Kelana Jaya, Damansara, Tropicana, Kayu Ara, Flora Damansara & Kota Damansara
POS LAJU : SELURUH MALAYSIA

0 comments:

Post a Comment