Sunday, November 2, 2014

TAMBAH BERAT BADAN DENGAN SHAKLEEAnda pernah kira berapa BMI anda? Adakah ia ideal atau anda perlu baiki berat anda?
Jika anda kekurangan berat badan atau nama lainnya underweight, anda boleh cuba Set Tambah Berat badan Shaklee ini. Terdiri dari B-Complex, Vitalea dan Meal Shakes.

B-Complex 

Fungsi vitamin B-Complex adalah untuk menukarkan makanan kepada tenaga. Selain itu ia boleh bantu mengurangkan tekanan (stress). Kadang kala kerja seharian di pejabat boleh menyebabkan manusia menjadi stress dan menyumbang pada masalah kurang selera makan. B-Complex juga membantu pembentukan sel darah merah yang sihat.

Vitalea

Vitalea adalah multivitamin berbentuk pil di mana ia membantu melengkapkan zat dan nutrisi dalam tubuh. Vitalea ini mengandungi 12 vitamin dan 7 garam mineral, ia sangat membantu dalam membekalkan nutrisi lengkap pada tubuh. Sesuai diambil oleh individu yang berusia 12 tahun ke atas.

Meal Shakes

Ini pula multivitamin berbentuk serbuk (powder). Baunya yang harum dan berperisa vanilla sememangnya menambat hati. Boleh dibancuh ke dalam air kosong, jus atau susu. Membekalkan nutrisi lengkap dan sangat membantu dalam memulihkan selera makan. Multivitamin ini sesuai untuk dewasa dan kanak-kanak berusia 1 tahun ke atas. Selain merangsang selera makan, ia juga memberi manfaat pada kulit. Terutamanya jika anak-anak ada masalah ekzema.


Untuk Order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah....pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank nak COD SHAKLEE dikawasan berdekatan AZLIZA SAHIN seperti Kelana Jaya, Damansara, Tropicana, Kayu Ara, Flora Damansara Kota Damansara boleh hubungi AZLIZA SAHIN.
"Dapatkan Produk Shaklee dengan harga yang istimewa sekiranya anda mendaftar sebagai Ahli/Pengedar Shaklee. Pelbagai keistimewaan yang bakal anda perolehi sebagai Ahli/Pengedar Shaklee. Berminat untuk mendaftarkan Ahli/Pengedar Shaklee boleh SMS/WHATSAPP saya di nombor yang tertera atau PM di Facebook saya."


Yuran Keahlian sebanyak Rm75 seumur hidup. 
(Termasuk Rm10 untuk penghantaran Kit Ahli)

Sebarang pertanyaan..... order, boleh hubungi:-
PENGEDAR SHAKLEE
SID : 927880
SMS / WHATSAPP : 0193036830
FACEBOOK : Azliza Ija
LIKE FB PAGES : Kedai Vitamin Damansara & KelanaJaya
BLOG : semestisihat.blogspot.com
EMAIL : azlizaija@gmail.com
COD : Kelana Jaya, Damansara, Tropicana, Kayu Ara, Flora Damansara & Kota Damansara
POS LAJU : SELURUH MALAYSIA

0 comments:

Post a Comment