Thursday, November 13, 2014

KELEBIHAN SHAKLEE SENTIASA SELAMAT, SENTIASA BERKESAN DAN SENTIASA MESRA ALAM

Sebenarnya terlalu banyak kelebihan Shaklee yang boleh dikongsi bersama kawan-kawan pembaca Madam Vitamin. Tetapi Ifa kongsikan antara tiga slogan UTAMA Shaklee ialah produk Shaklee SENTIASA SELAMAT, SENTIASA BERKESAN DAN SENTIASA MESRA ALAM.

Ija ingin berkongsi serba sedikit tentang pendapat Ija sendiri tentang kelebihan Shaklee ini yang membuatkan Ija yakin yang Shaklee ni :-

SENTIASA BERKESAN

Produk Shaklee diuji dengan SANGAT TELITI. Dengan adanya barisan SAINTIS dari lapangan PERUBATAN, Shaklee menjaminkan keberkesanan produknya dengan sangat YAKIN. Bagaimana Ifa tahu Shaklee yakin? Anda sedar dengan slogan Shaklee itu sendiri, yang menjanjikan bahawa Produk Shaklee SENTIASA BERKESAN. Lebih 80 000 ujian dijalankan bagi menguji tahap keselamatan dan keberkesanan produk Shaklee.
SENTIASA SELAMAT

Produk Shaklee diyakini SELAMAT kerana bahan-bahan yang merbahaya yang selalu kita dengar ada pada produk di Malaysia ini, tiada pada Shaklee. Contohnya seperti Paraben, sangat glamor dalam pembuatan produk harian kita yang terkini, baik produk Malaysia mahupun produk dari negara luar. Tahukah anda bahawa PARABEN itu sendiri SEBENARNYA PENGGALAK KANSER. Namun Shaklee benar-benar MEMASTIKAN produknya tidak mengandungi Paraben. Selain daripada Paraben, Shaklee juga menjaminkan bahawa tiada juga bahan-bahan terlarang yang boleh mengundang bahaya yang lain.


Untuk Order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah....pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank nak COD SHAKLEE dikawasan berdekatan AZLIZA SAHIN seperti Kelana Jaya, Damansara, Tropicana, Kayu Ara, Flora Damansara Kota Damansara boleh hubungi AZLIZA SAHIN.
"Dapatkan Produk Shaklee dengan harga yang istimewa sekiranya anda mendaftar sebagai Ahli/Pengedar Shaklee. Pelbagai keistimewaan yang bakal anda perolehi sebagai Ahli/Pengedar Shaklee. Berminat untuk mendaftarkan Ahli/Pengedar Shaklee boleh SMS/WHATSAPP saya di nombor yang tertera atau PM di Facebook saya."

Yuran Keahlian sebanyak Rm75 seumur hidup. 
(Termasuk Rm10 untuk penghantaran Kit Ahli)

0 comments:

Post a Comment