Tuesday, October 28, 2014

WOW.... 10KG DALAM SEBULAN!!!

Testimoni Berjaya

Assalamualaikum. ...


Untuk coretan hari ni... ija nak ceritakan pasal satu testimoni. Akak ni berjaya turun kan berat badan  dari 89.6Kg (sept 2014) kepada 79.2KG (okt 2014) wow banyak tu. Dalam masa sebulan 10.4Kg. Memang teruja sangat. Mahu tak teruja.... dalam masa 6 minggu selepas menjaga pemakanan dan pengambilan vitamin serta senaman.

Akak ni cuma konsisten Omega Guard, Herb Lax Dan cinch. Tapi bukan saja kurus dengan amalkan Shaklee semata-mata.... ada gak dengan bersenam dirumah atau bersama rakan-rakan selama 1 - 2jam setiap 6 hari.

Siapa kata tak boleh tu? Cer ketuk kepala tu laju-laju. Korang.... kalau kita ada azam dan semangat segalanya tak mustahil tau.

Ni gambar akak tu sebelum dan selepas... macam mana, jelesss tak?Ok le korang.... banyak info ija nak sharekan dengan korang.. tunggu tau....

Untuk Order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah....pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank nak COD SHAKLEE dikawasan berdekatan AZLIZA SAHIN seperti Kelana Jaya, Damansara, Tropicana, Kayu Ara, Flora Damansara Kota Damansara boleh hubungi AZLIZA SAHIN.
"Dapatkan Produk Shaklee dengan harga yang istimewa sekiranya anda mendaftar sebagai Ahli/Pengedar Shaklee. Pelbagai keistimewaan yang bakal anda perolehi sebagai Ahli/Pengedar Shaklee. Berminat untuk mendaftarkan Ahli/Pengedar Shaklee boleh SMS/WHATSAPP saya di nombor yang tertera atau PM di Facebook saya."

Yuran Keahlian sebanyak Rm75 seumur hidup. 
(Termasuk Rm10 untuk penghantaran Kit Ahli)


Sebarang pertanyaan..... order, boleh hubungi:-
PENGEDAR SHAKLEE
SID : 927880
SMS / WHATSAPP : 0193036830
FACEBOOK : Azliza Ija
LIKE FB PAGES : Kedai Vitamin Damansara & KelanaJaya
BLOG : semestisihat.blogspot.com
EMAIL : azlizaija@gmail.com
COD : Kelana Jaya, Damansara, Tropicana, Kayu Ara, Flora Damansara & Kota Damansara
POS LAJU : SELURUH MALAYSIA

0 comments:

Post a Comment