Wednesday, October 15, 2014

BERAMAL SAMBIL MEMBELI MEAL SHAKES Beli 3 Percuma 1

Assalamualaikum dan salam sejahtera....

Semangatnya nak menulis dalam blog hari ni, semangat yang datang lain macam je. Apa ye Ija nak share hari ni ye????

Korang tau tak apa yang Shaklee promosi kan bulan lepas dan bulan ni (sept -okt)?

Promosi pulak dilakukan 2 bulan berturut-turut....

Bagi tujuan apa promosi tu dilakukan?

Hurmmm, mesti bersebab kan promosi tu diadakan. 

Ni yang Ija nak sharekan dengan korang semua.....

Shaklee telah adakan PROMOSI MEAL SHAKES BELI 3 PERCUMA 1....... Dengan setiap pembelian 10% dari pembelian anda akan di salurkan kepada program Shaklee Cares ini. Objektif utama Program ini adalah untuk membantu keluarga yang tidak berkemampuan yang berdaftar dengan MyKasih.

Alhamdulillah. .....Alhamdulillah bersyukur sangat-sangat dengan keperihatian anda semua. Jutaan terima kasih ija ucapkan. Hanya Allah yang mampu membalasnya. 

Korang nak tau tak?

Semalam bertempat di Dewan Sri Temuan, Desa Temuan Damansara Perdana Shaklee bersama kerjasama MyKasih telah melancarkan program CSR mereka yang pertama iaitu Shaklee Cares for Our Children.

Sumbang RM1 Juta telah disumbangkan dalam bentuk MEAL SHAKES selama 1 tahun untuk 2000 keluarga terpilih........ Serta sumbangan tambahan, satu MEAL SHAKES satu keluarga untuk 5000 keluarga yang tidak berkemampuan berdaftar dengan MyKasih. Ini bermakna 5000 MEAL SHAKES lagi diberikan pada mereka yang terlibat.


Hah tu dia sumbangan yang di salurkan.... 
Ni lak yang tersiar dalam paper hari ni..... 

Bukan nak menunjuk-nunjuk apa Shaklee lakukan, cuma kami nak sebarkan kebaikkan MEAL SHAKES yang boleh di katakan sesuai untuk semua peringkat umur. Kanak-kanak amatlah digalakkan. Kami nak korang sedar bahawa nutrisi penting untuk tumbesaran kanak-kanak.

Risalah yang telah di edarkan semasa Majlis berlangsung.

Yang masih belum dapatkan PROMOSI MEAL SHAKES ni mari dapatkan. Promosi masih lagi berlangsung sehingga hujung bulan 10 ni. Ija pasti ramai lagi rakyat Malaysia diluar sana ingin rebut peluang membeli sambil beramal ni. 


Untuk Order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah....pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank nak COD SHAKLEE dikawasan berdekatan AZLIZA SAHIN seperti Kelana Jaya, Damansara, Tropicana, Kayu Ara, Flora Damansara Kota Damansara boleh hubungi AZLIZA SAHIN.
"Dapatkan Produk Shaklee dengan harga yang istimewa sekiranya anda mendaftar sebagai Ahli/Pengedar Shaklee. Pelbagai keistimewaan yang bakal anda perolehi sebagai Ahli/Pengedar Shaklee. Berminat untuk mendaftarkan Ahli/Pengedar Shaklee boleh SMS/WHATSAPP saya di nombor yang tertera atau PM di Facebook saya."

Yuran Keahlian sebanyak Rm75 seumur hidup. 
(Termasuk Rm10 untuk penghantaran Kit Ahli)


Sebarang pertanyaan, pengambilan.... order hubungi;-
PENGEDAR SHAKLEE
SID : 927880
SMS / WHATSAPP : 0193036830
FACEBOOK : Azliza Ija
LIKE FB PAGES : Kedai Vitamin Damansara & KelanaJaya
BLOG : semestisihat.blogspot.com
EMAIL : azlizaija@gmail.com
COD : Kelana Jaya, Damansara, Tropicana, Kayu Ara, Flora Damansara & Kota Damansara
POS LAJU : SELURUH MALAYSIA0 comments:

Post a Comment