Tuesday, April 22, 2014

CADANGAN SET KEHAMILAN SHAKLEE

SET 1- utk 1st trimester

Vita-Lea - Multivitamin (LENGKAP DGN IRON)
B complex (LENGKAP DENGAN ACID FOLIC)
Chewable Vitamin C
Ostematrix – Kalsium Magnesium
ESP – protein soya

SET 2 - utk 2nd & 3rd trimester

Vita-Lea - Multivitamin (LENGKAP DGN IRON)
B complex (LENGKAP DENGAN ACID FOLIC)
Chewable Vitamin C
Ostematrix – Kalsium Magnesium
ESP – protein soya
Omega Guard – Minyak ikan, DHA




Kelebihan Set Ibu Hamil Shaklee:

Set LENGKAP sepanjang tempoh kehamilan
Majoriti customer berikan feedback yg sangat positif dengan Set Kehamilan Shaklee  – rasa lebih energetic, tiada rasa sakit2 pinggang, tiada masalah kaki krem, tiada masalah sembelit, bacaan HB cantik
boleh diteruskan makan sewaktu pantang – Cuma perlu tambah dengan suplemen zinc complex  dan alfalfa
juga set yang berbaloi – sangat sesuai untuk anda yang merancang nak fully breastfeed baby

**set ini juga boleh dikongsi bersama dgn suami anda



Untuk Order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah....pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank nak COD SHAKLEE dikawasan berdekatan AZLIZA SAHIN seperti Kelana Jaya, Damansara, Tropicana, Kayu Ara, Flora Damansara Kota Damansara boleh hubungi AZLIZA SAHIN.




"Dapatkan Produk Shaklee dengan harga yang istimewa sekiranya anda mendaftar sebagai Ahli/Pengedar Shaklee. Pelbagai keistimewaan yang bakal anda perolehi sebagai Ahli/Pengedar Shaklee. Berminat untuk mendaftarkan Ahli/Pengedar Shaklee boleh SMS/WHATSAPP saya di nombor yang tertera atau PM di Facebook saya."

Yuran Keahlian sebanyak Rm75 seumur hidup. 
(Termasuk Rm10 untuk penghantaran Kit Ahli)


Sebarang pertanyaan, pengambilan.... order hubungi;-
PENGEDAR SHAKLEE
SID : 927880
SMS / WHATSAPP : 0193036830
FACEBOOK : Azliza Ija
LIKE FB PAGES : Kedai Vitamin Damansara & KelanaJaya
BLOG : semestisihat.blogspot.com
EMAIL : azlizaija@gmail.com
COD : Kelana Jaya, Damansara, Tropicana, Kayu Ara, Flora Damansara & Kota Damansara
POS LAJU : SELURUH MALAYSIA
Continue Reading

Sunday, April 20, 2014

TESTIMONI VITALEA HB KEMBALI NORMAL...... SENTIASA BERTENAGA


TESTIMONI UNTUK KEHAMILAN

Selepas mengamalkan vitalea, HB kembali normal, kalau tidak HB low. Vitalea mampu meningkatkan atau menstabilkan HB dan memberikan tenaga kepada Wanita hamil.




VITA LEA SHAKLEE

Kenali Perbezaan  Vita-Lea Shaklee

=》Vita-Lea Shaklee adalah multi-vitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia
Asalnya dikenali sebagai “Vitalize-Mineral” dan disingkatkan sebutan kepada “Vita-Min”, dan perkataan vitamin yang disebut kini asalnya dari Shaklee.

=》Peningkatan teknologi telah mengubah bentuknya dari cecair (90 tahun dahulu) kepada bentuk tablet yang dikenali sebagai Vita-Lea.

=》Setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buah, 12 vitamin dan 7 mineral penting sebagaimana disarankan oleh RDA.

=》Ia diformulasikan secara komprehensif dan sangat seimbang

=》Tablet Vita-Lea ini disaluti dengan serbuk nutrisi – spirulina
Ia dihasilkan dengan kaedah yang terkini dan teknologi eksplosif yang kompleks, disebut sebagai “Explo-tab”

=》Ia merupakan tablet multi-vitamin yang paling pantas di dunia terlarut dalam air dan juga tubuh manusia.

=》Mineral yang terkandung di dalamnya mudah berintegrasi dengan protein untuk penyerapan yang pantas oleh usus kecil
Ujian klinikal telah membuktikan dengan pengambilan Vita-Lea Shaklee selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%

=》Vita-Lea telah dipilih oleh Center for Science di Amerika Syarikat sebagai THE BEST MULTI-VITAMIN di dalam Public Interest pada tahun 2000.

Khasiat Utama Vita-Lea Shaklee
#####################

¤》Sebagai penambahan tenaga segera, kecergasan tubuh dan kekuatan mental, sekaligus membantu sistem memori dan fokus dalam aspek pembelajaran mahupun kerja seharian

¤》Pelengkap Nutrisi, kerana kita sering kekurangan pelbagai vitamin dan mineral penting akibat amalan diet yang tidak seimbang, terutamanya mereka yang mengamalkan sayuran (vegetarian) dan anemia

¤》Penting kepada kanak-kanak dan remaja yang sedang membesar

¤》Sangat membantu dalam stimulasi metabolisma dan melambatkan proses penuaan
Elemen penting pada sel tubuh, kerana ia menyediakan asas nutrisi, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru, membantu proses pembesaran, pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku dan hormon serta menjaga kesihatan tiroid.

¤》Melindungi organ seperti buah pinggang, jantung dan hati

WhatsApp sekarang:-
pengedar Sah Shaklee Damansara & Kelana jaya
☎ www.wasap.my/60193036830
Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. freegift menarik dan istimewa menanti anda!

Kak ija COD Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, One Utama, Kayu Ara, Damansara, Subang Bestari Dan Bangsar.












Continue Reading

SIAPA NAK JOIN AHLI SHAKLEE

Jom bawa perubahan

 Brg dapur naik, minyak naik, letrik dah naik, air kena catu plak. Pasni nk tmbh gst plak.

Agak2, increment tahunan yg kita dpt tu cukup tak? Katakan dpt naik 8%..tp brg2 semua naik hampir 10% setahun.

Pastu takkan la cukup2 mkn jer kot. Mak ayah kat kampung x mau bg ke duit belanja. Diorg dh la x keje. Mengharapkan duit pencen je la.kalau yg xde pencen?
Alangkah besTnya kalau dpt bagi mak ayah 4 angka setiap bulan

Jom jana pendapatan dengan saya bersama shaklee....




[Frequent Ask Question: BERMINAT MENJADI AHLI SHAKLEE]

Q: Bagaimana nak jadi distributor Shaklee ?
A: Registration fee is RM65 + RM10 (WM) / RM20 (EM) untuk postage member kit. Ataupun anda boleh beli barangan bernilai RM680, anda boleh dapat FREE membership.

Q: Berapa modal yang diperlukan?
A: Tak perlu modal pun sebab dengan Shaklee ini kita boleh buat ala-ala dropship - bila customer order dan bayar barulah kita bayar kat Shaklee. Shaklee pula akan poskan barang tu kepada customer kita. Senang kan ? Unless nak simpan stok kat rumah, suka hati lah invest berapa pun.

Q: Berapa sales/belian kena maintain setiap bulan?
A: Tak perlu maintain sales/points unless anda sudah jadi leader. Tiada jumlah minimum yang anda perlu beli setiap bulan kecuali anda memang target nak mendapatkan cash bonus. Nak beli untuk kegunaan sendiri & keluarga sahaja pun boleh. Tak rugi pun jadi ahli.

Q: Berapa keuntungan boleh dapat setiap bulan?
A: Bergantung kepada sales/purchase kita pada bulan tersebut. Minimum 150 points untuk layak dapat cashback/rebate/bonus. Bonus bermula dari 5% sehingga 21%, depending on berapa points kita dapat.

Q: Kena cari orang ke? Kena head hunting ke?
A: Tak perlu ! Saya pun tak suka nak cari-cari orang paksa-paksa join/beli.In fact, orang pula akan cari kita nanti.

Q: Tapiii saya tak tahu macam mana nak mula berbusiness...
A: InshaAllah saya akan guide & coach anda sebab once anda dah register dengan saya, anda dah jadi tanggungjawab saya, 'anak' saya. Bersama kita berbincang dalam online closed group Powerful bimbingan saya, dan leaders dalam susur galur group JUTAWAN SHAKLEE. Saya akan bimbing dari A-Y, part yang Z itu terletak pada usaha dan diri anda sendiri untuk berjaya. InshaAllah.

Q: Saya nak register jadi ahli but tak nak jual-jual ni, boleh ke?
A: Suka hati lah, boleh je. Beli untuk kegunaan sendiri pun boleh. Saya takkan paksa anda jual, tanya lah mana-mana 'anak' saya, saya tak pernah paksa. Semua yang nak berbusiness semua atas inisiatif sendiri. If you need guidance saya akan tolong.

Q: Apa lagi keistimewaan yang Shaklee tawarkan?
A: Shaklee menawarkan pelbagai keistimewaan kepada ahlinya. Yang paling jelas adalah 3C-CASH, CAR & CONVENTION. Selain Cash Bonus setiap bulan, Shaklee juga menawarkan Car Bonus Incentive berbentuk cash kepada leaders dan juga Convention bertaraf 5 dan 6 bintang secara percuma kepada ahli-ahlinya yang layak. Dan kepada yang beragama Islam, setiap tahun ahli Shaklee berpeluang menunaikan Umrah secara percuma jika memenuhi syarat yang ditetapkan.

Q: Ok, cool ! So bagaimana nak register?
A: Saya boleh tolong registerkan. Anda cuma perlu bagi details yang diperlukan+registration fees. Selepas itu,anda tunggu kat rumah, nanti member kit ni akan sampai ye.

WhatsApp sekarang:-
pengedar Sah Shaklee Damansara & Kelana jaya
☎ www.wasap.my/60193036830
Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. freegift menarik dan istimewa menanti anda!

Kak ija COD Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, One Utama, Kayu Ara, Damansara, Shah Alam Dan Bangsar.










Continue Reading

CADANGAN VITAMIN UNTUK ATASI MASALAH KEGUGURAN RAMBUT SHAKLEE


1. Energizing Soy Protein (ESP)

Sebahagian besar rambut terdiri daripada protein.ESP penting untuk pertumbuhan rambut yang sihat,bina sel n baiki sel,kulit maka secara tak langsung,kulit kepala akan menjadi sihat.

2. Zinc Complex

Zinc sangat penting dalam kesihatan rambut kerana sebahagian jumlah Zinc dalam badan anda berada di dalam folikel rambut. Zink membantu menguatkan kutikel rambut. Zinc turut digunakan untuk pencernaan penglihatan, ingatan, bau dan rasa, dan lain-lain. Jika badan anda mempunyai kekurangan Zink, badan anda akan pertama sekali mengambil Zinc yang terdapat di folikel rambut untuk memastikan kelangsungan Zinc untuk proses biologi yang lebih penting. Selain itu, Zinc juga memainkan satu lagi peranan penting yang berkaitan dengan kehilangan rambut. Ia membantu mengawal hormon tertentu, dan terdapat kaitan penting antara hormon dan keguguran rambut. Kehadiran Zinc membantu untuk menstabilkan kedua-duanya dan menghalang rambut dari keguguran teruk.

3. B Complex

Vitamin B Complex amat membantu dalam masalah rambut gugur.B Complex yang diperlukan oleh badan ada 8 jenis dan 5 daripadanya adalah untuk rambut:
-Vitamin B3 (Niasin)- Ia berguna untuk memperbaiki aliran darah pada kulit kepala.
-Vitamin B5 (Pantotenik)- Jika tidak mahu rambut beruban inilah nutrisinya selain untuk mengatasi rambut gugur
-Vitamin B6 (Piridoksin)- Untuk mengelak rambut dari gugur dan penghasilkan melanin untuk elak rambut dari beruban
-Vitamin B12(Sianokobalamin)- Mengatasi masalah rambut gugur.
- Biotin digunakan untuk menghasilkan keratin dan mengatasi masalah keguguran rambut. Ia juga berfungsi mengawal rambut beruban




WhatsApp sekarang:-
pengedar Sah Shaklee Damansara & Kelana jaya
☎ www.wasap.my/60193036830
Guide sepenuhnya, sekiranya anda buat pembelian dengan Ija. freegift menarik dan istimewa menanti anda!

Kak ija COD Kota Damansara, Ara Damansara, Kelana Jaya, One Utama, Kayu Ara, Damansara, Shah Alam Dan Bangsar.."
Continue Reading