Sunday, August 19, 2018

Shaklee ready stok- Pengedar Shaklee Damansara & Kelana Jaya

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Yg ingin dptkan Shaklee dengan Kadar Segera boleh WA Kak Ija ye. Lagi-lagi area Damansara, kelana Jaya, ara Damansara dan Kota Damansara, One utama, Damansara Perdana. Free delivery ๐Ÿ˜€

Untuk luar kawasan inshaAllah Kak Ija boleh poskan trs ke tempat anda.

Sepanjang hari raya haji ni.... Kedai kak Ija beroperasi seperti biasa. Jadi jgn takut-takut anda kehabisan stok ye ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜




Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:

Pengedar Shaklee ( SID : 927880 )

Call/sms : 019-3036830
www.wasap.my/60193036830
FB: Azliza Sahin
www.semestisihat.blogspot.com

Cas on delivery ➡️
Damansara, Kelana Jaya, Kota Damansara, Ara DAMANSARA, One Utama, Shah Alam, Subang bestari, Pantai Dalam & Petaling Jaya

Saturday, August 18, 2018

Youth skin care shaklee- testimoni YOUTH skin care shaklee

TESTIMONI terkumpul daripada pengguna YOUTH skin care Shaklee. Ramai yg dah mencuba ramai akui kehebatan youth skin care Ni terbukti berkesan



Ada yg guna dalam masa seminggu dah nampakkan perubahan.ada yg guna sebulan dah nampakkan perubahan. Ada jugak yg ambik masa lama sikit br nampakkan hasil

Jadi jgn berputus asa dalam  mencuba sesuatu. Nak cantik kan.. perlu dah masa. UTK set pencuci muka serasi dan baiki sel kulit korang. Lagi-lagi kulit mati dan kusam tu.... Lama lah masa yg korang perlukan!!!!

Jangan harapkan... Hari ni guna.... Esok dah berikan perubahan. Set gitu yg banyak merkuri tau. Set timbang kilo yg banyak MCM tu. Kak Ija x berani guna set timbang kilo...... Biar lah depan jual murah MCM mana pun.. kak Ija x nak terjebak . Sebab sekali terjebak.... Korang rasai lah kesan dia MCM mana. Cantik sekejap je.. bila stop... Jerawat mewah kat wajah korang .

Ramai kawan-kawan kak Ija tgk jadi gitu. Cian diaorg. NAK claim kat siapa kalau muka teruk. Korang tanggung dan rasai sendiri lah

Dah lupakan pasal set timbang kilo tu.. jom kita tgk testimoni YOUTH SKIN CARE NI... MESTI KORANG TERUJA NAK HASIL GINI JUGAK. SET NI SELAMAT... ADA KELULUSAN KKM DAN DIJAMIN SELAMAT.

TESTIMONI YOUTH SKIN CARE SHAKLEE










Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:

Pengedar Shaklee ( SID : 927880 )

Call/sms : 019-3036830
www.wasap.my/60193036830
FB: Azliza Sahin
www.azlizasahin.com

Cash on delivery ➡️
Damansara, Kelana Jaya, Kota Damansara, Ara DAMANSARA, One Utama, Shah Alam, Subang bestari, Pantai Dalam & Petaling Jaya

Promosi Set Tilam Bayi

Promosi Set Tilam Bayi

Set tilam ni diperbuat Dr pada 100% kekabu Asli, tiada kekabu campuran dimasukkan

Kak Ija nak buat clear Stok ye. Siapa cpt dia DPT.  Stok set tilam bayi x bnyak. X blh request sarung apa... Hanya boleh pilih kain yg kak Ija ada je .

Set tilam ni berharga rm150 je
- tilam
- 2 bantal kepala
- 2 bantal peluk
- 1 bantal karipap
- 1 bunjut pusat
- 6 helai barut bayi
- sarung

Bestkan......

Beli set diatas semua tu korang boleh DPT dengan satu harga

RilaT dan sarung

Yg ni order Dr jiran kak Ija.... Tilam dan sarung tanpa bantal ye... Bantal dia nak jahit sendiri

Free gift barut bayi itu cust
Alhamdulillah....

Satu dah siap... Ada lagi 2 set OTW dalam proses. Seronoknya bila kita jahit cust suka. Ramai ckp set tilam yg kak Ija jual harga nya lagi murah kat pasaran.

Berminat nak dptkan set tilam yg kak Ija jual... Hubungi ni dibawah ni!

Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:

Pengedar Shaklee ( SID : 927880 )

Call/sms : 019-3036830
www.wasap.my/60193036830
FB: Azliza Sahin
www.azlizasahin.com

Cash on delivery ➡️
Damansara, Kelana Jaya, Kota Damansara, Ara DAMANSARA, One Utama, Shah Alam, Subang bestari, Pantai Dalam & Petaling Jaya

Friday, August 17, 2018

Promosi Vivix beli 6 Free sebotol Vivix berharga RM475

Promosi Vivix! promosi Vivix! Promosi vivix!



Alhamdulillah patut lah awal bulan hari tu Shaklee start buat Promosi Vivix. Dengan setiap pembelian:-

Beli 2 diskaun 5%

Beli 6 Free sebotol Vivix berharga rm475.

Siap Free keahlian lagi. Best nya kan !

Rupanya bulan ni dah genap 10tahun Vivix Shaklee berada dipasaran. 10tahun bukan 10bulan tau. Patut lah ramai dah kenal kehebatan Vivix ni ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜

Sebut je nama VIVIX ramai dah kenal dan tau bagaimana rupanya .๐Ÿ˜€

Ni kebaikkan Vivix Shaklee yg korang perlu tahu.... Dan kenapa korang harus miliki Vivix ni  sekarang!


Kebaikan Vivix Shaklee

Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk - merawat azhameir
Membantu merawat penyakit parkinson
Membantu memulihkan penyakit strok - angin ahmar
Meningkatkan kesihatan imum badan
Menggalakan kesihatan keseluruhanVivix™ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.




Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:

Pengedar Shaklee ( SID : 927880 )

Call/sms : 019-3036830
www.wasap.my/60193036830
FB: Nor Azliza Sahin
www.semestisihat.blogspot.com

Cas on delivery ➡️
Damansara, Kelana Jaya, Kota Damansara, Ara DAMANSARA, One Utama, Shah Alam, Subang bestari, Pantai Dalam & Petaling Jaya

Thursday, August 16, 2018

Kenapa badan kita memerlukan VITamin C Shaklee?

Badan kita amat memerlukan Vitamin C

Kenapa?

๐ŸŠUntuk merangsang pembentukan sel kulit yang sihat
๐ŸŠUntuk merangsang pembentukan collagen
๐ŸŠUntuk tulang, gigi, gusi yang sihat
๐ŸŠUntuk menyokong kesihatan otot, cartilage (tisu), dan saluran darah
๐ŸŠJuga membantu melindungi kerosakan sel akibat pencemaran sekitar, stress, rokok dan diet pemakanan yang tidak seimbang

Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. Oleh itu, ia perlukan penambahan yang berterusan. Pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti Vitamin C yang sedikit. Sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg Vitamin C sahaja!




Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain?

๐ŸŠ Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C.
๐ŸŠ Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam!!
๐ŸŠ SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C.



Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:

Pengedar Shaklee ( SID : 927880 )

Call/sms : 019-3036830
www.wasap.my/60193036830
FB: Azliza Sahin
www.semestisihat.blogspot.com

Cas on delivery ➡️
Damansara, Kelana Jaya, Kota Damansara, Ara DAMANSARA, One Utama, Shah Alam, Subang bestari, Pantai Dalam & Petaling Jaya

Testimoni geng detox Shaklee, kempis perut dalam masa 14hari

Testimoni GENG DETOX SHAKLEE

Cabaran kempis perut dalam masa 14 hari bersama dengan Vivix. 


Ni testimonial sy sendiri ukuran pusat ke pusat tu kt amik atas belly fat skali

Rasa nak buang spare tyre, jom lah Detox!





Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:

Pengedar Shaklee ( SID : 927880 )

Call/sms : 019-3036830
www.wasap.my/60193036830
FB: Azliza Sahin
www.semestisihat.blogspot.com

Cas on delivery ➡️
Damansara, Kelana Jaya, Kota Damansara, Ara DAMANSARA, One Utama, Shah Alam, Subang bestari, Pantai Dalam & Petaling Jaya

Wednesday, August 15, 2018

Testimoni Vivix Shaklee

Testimoni Vivix shaklee

Alhamdulillah malam tadi kak Ija DPT testimoni Vivix Dr rakan Shaklee kak Ija.

Cust ni dia ambik Vivix 8hb hari tu untuk maknya..  bestnya sejak ambik Vivix, maknya jogging laju je tinggalkan bapaknya kebelakangan. Lebih bertenaga. Yg bapaknya jeles. Dia pun nak gak amalkan Vivix ni jugak. Tpi mak x nak kongsi..terpaksa lah order lain UTK bapak.

Alhamdulillah.....

Cust order YG 2 botol diskaun 5%, Free keahlian .


Testimoni Vivix


Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:

Pengedar Shaklee ( SID : 927880 )

Call/sms : 019-3036830
www.wasap.my/60193036830
FB: Nor Azliza Sahin
www.semestisihat.blogspot.com

Cas on delivery ➡️
Damansara, Kelana Jaya, Kota Damansara, Ara DAMANSARA, One Utama, Shah Alam, Subang bestari, Pantai Dalam & Petaling Jaya
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...